Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondhat ilyet szex közben?
Párommal kihasználtuk, hogy gyerekek nélkül voltunk, volt időnk egymásra, mivel ritkan sikerül ilyet összehozni.
Nagyon benedvesedtem, ami elég ritka, legtöbbször sikositot kell használnunk, erre egyszercsak benyögi, hogy benned vagyok egyáltalán? Na puff, ott aztán minden elszállt. Több mint 10 éve vagyunk együtt, de egyszer sem volt ilyesmivel probléma, nem értem hogy most miért? Közre játszhatott, hogy előtte kamagrat vett be?
Vagy csak én fújom fel?
"benyögi, hogy benned vagyok egyáltalán?"
lehet gyenge felfogású vagyok de ezt nem értem.
Épp ez az amit nem értek, hogy hogy nem érezte, mert nekem nagyon jó volt.
Nem söprünk semmit a szőnyeg alá, mindent megbeszelunk, ebben nincs probléma.
Bár azt nem értem, hogy hogy írtam róla, amiből azt vonod le, hogy nem vagyok kedves vele.
Szerintem meg nincs ezen semmi. Nem erezte, hat megkerdezte, ezzel nem teged kritizalt, vagy ilyesmi. En az elso szeretkezesemkor, kb. 6 Oranyi elojatek utan szinten nem ereztem, hogy akkor most bennem van e a baratom, pedig bennem volt, pedig nem szoktam maszturbalni sem, sem semmit feldugdosni. Attol meg nem vagyok standard esetben kitagulva, most par evvel kesobb is hebe-hoba elofordul, hogy ellenorizni kell, jo
helyen van e minden, mert nem erezzuk.
Szerintem sem kellene ezen megsértődnöd.
Neki is furcsa volt hogy máskor mindig sikosítót kellett használni hogy egyáltalán bemenjen, most meg a bőséges nedvesedés miatt máshogy működött.
Én is tapasztaltam már ilyen különbséget, tényleg meglepő tud lenni amikor csak úgy becsusszan.
Persze nagyon izgató, legjobb szeretkezések sülnek ki amikor ilyen az izgalmi állapot. Csak tényleg tud meglepő lenni. Ennyi az egész, hidd el, nem bántani akart ezzel téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!