Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Egy ilyen szex már törvénybe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen szex már törvénybe ütközne? Elítélitek az ilyet?

Figyelt kérdés
Én passzív biszex férfi vagyok, a nővérem barátja pedig aktív biszex. Arra gondoltam szexelhetnénk hármasban, persze a nővéremhez én nem nyúlnék!
2017. dec. 19. 17:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
a nővéred mit szól ehez? :"D
2017. dec. 19. 17:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Egyenlőre csak elmélet
2017. dec. 19. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Addig amíg nem nyúlsz hozzá,addig törvényes a dolog szerintem,de nekem az ilyenek nagyon furák.El nem tudnám képzelni még azt sem,hogy bátyámmal egy szobában (!) szeretkezzünk,nem hogy ilyesmit...
2017. dec. 19. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
87%

A törvény önmagában csak a közösülést tiltja testvérek között. Külön kitétel van testvérekre és egyéb egyeneságbeli rokonokra. A közösülés törvényi értelemben az, amikor a pénisz hozzáér a szeméremajkakhoz. Ez fontos lehet, mert biológiai értelemben behatolás kell hozzá, törvényi értelemben ez nem szükséges.

Mivel a közösülésen kívül mást nem tilt, ezért ha a nemi szerveitek nem érnek egymáshoz, akkor jogilag nem követtetek el semmi büntetendőt.

Ha nem töltötted még be a 18. életévedet, akkor nem vagy büntethető ezért sem, de mondjuk akkor ebben a kategóriába be sem léphettél volna.

Az erkölcsi részt meg majd megmondja a többi válaszoló.

2017. dec. 19. 17:39
 5/10 anonim ***** válasza:
17%

"Ha nem töltötted még be a 18. életévedet, akkor nem vagy büntethető ezért sem"

Marhaság.

14. életévétől számít valaki büntethetőnek, a vérfertőzés esetén pedig egyébként sincs életkorra való kitétel.

2017. dec. 19. 18:53
 6/10 anonim ***** válasza:
89%

Btk. 199. paragrafus 3. bekezdés:

Az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény miatt nem büntethető a leszármazó, ha a cselekmény elkövetésekor tizennyolcadik életévét nem töltötte be.

És nem esett jól, hogy marhaságnak írtad azt, amit jobban tudok, mint te, mert utánanéztem, te meg foteljogászt játszottál. De ez mondjuk az én egyéni problémám.

2017. dec. 19. 19:01
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
A törvény ide vonatkozó sorait nem ismerem, de normális felnőtt embernek ilyen meg sem fordul a fejében.
2017. dec. 19. 19:33
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

19:01-es! A leszármazó az a fia/lánya/unokája, stb. valakinek, nem a testvére! Az a rész, az egyenesági bekezdésre vonatkozik! Tudod, pl. apuka kislányával, akár orálisan..

Ha nem történik közösülés, akkor nem vérfertőzés - nem büntetendő. Az más kérdés, hogy nem éppen normális viselkedés..

2017. dec. 19. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
83%

Hát abban úgy, amit felvázoltál, semmi elítélendő nincs...

Nyilván az lenne itt az elméleti hátsó kérdés, hogy testvérek csinálhatják-e egymással?

Azért szokták nem javallani az ilyet, mert ha történetesen gyerek születne belőle, az hasonló génállományt kapna mindkét oldalról, melyben a hibás gének korrekciója nem történne meg hibátlan gének által. Magyarán nagy eséllyel születik valami debil gnóm. De amíg történetesen nem csinálnak gyereket egymásnak, mégis kinek volna erkölcsi joga bármiről is rendelkezni, ha azt szabad elhatározásukból teszik? A buzgó keresztényeknek, akik kiirtották az amerikai őslakosságot? Vagy napjaink politikusainak? Ugyan...

2017. dec. 22. 01:02
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg nem ismeritek az ilyen szavak jelentését, mint LESZÁRMAZÓ? Ez még mondjuk OK, de miért nem néztek utána?

Leszármazó azt jelenti, hogy valakinek az apja/anyja vagy távolabbi őse.

Viszont ennek így a törvény szövegében semmi értelme nincs. Mert hogyan szexelhetne valaki, aki még nincs 18 a saját gyerekével? Ha a leszármazó szót rosszul értelmezzük, és utódként gondolunk rá, akkor is hülyeség a törvény szövege, mert ez pont azt jelentené, hogy akkor nem büntetik az ilyet, ha a gyerek nem érte el a 18 évet. Ami szöges ellentéte annak, ami az esetleges cél lenne.

(Tényleg csak így zárójelben - amúgy kinek mi köze van hozzá, ha családtagok (felnőttek) egymással szexelnek és nyilván mindkettő akarta)

2019. márc. 19. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!