Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!
Utoljára írom le azoknak akik nem olvasták el figyelmesen a korábbi hozzászólásaimat és csak hajtogatják a maguk véleményét:
Szerencsére a természet megáldott azzal,hogy NINCS ilyen problémám.Csak a véleményetekre voltam kíváncsi,hogy nektek a nagy méret a fontos vagy a belő értékek is.?
Részemről itt lezártam!
A jobb nők a győztes több testo jó kiállásút fogják választani,persze a nagyobb farkút és amelyiknek a 20-23centistől olvad el akkor hiába lóbálsz előtte meg egy akármilyenjó 17-18-19centiset ha neki az az átlag és belemegy tövig a nagy és attól élvez.
Fiatalon a jó kinéző 3as is a jó palikra hajt az ilyen b.nőm ledegeneráltozott,miután lepukkant 40es lett már a vállamon sírt hogy akkor és úgy amikor én akarom...Letojják a belső értékeidet.Tudod hol kell a jó belső?A kerékpárnál.
A könyvtármoly becsületes bankban dolgozó férjet aki jóalakú sportos is csalják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!