Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek milyen hosszú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!

Figyelt kérdés
A saját tapasztalatom,hogy bár örülnek a nagyobb intim méretnek,de nem ez a legfontosabb számukra,hanem a belső értékek.Ti hogy látjátok?
2019. márc. 17. 13:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
Nem is beszélt senki arról, hogy mit éreztem, mikor először feküdtem le egy pasival. Én arról beszélek, hogy egy kapcsolatban fontos, hogy minden téren passzoljunk, hosszútávon úgy lesz jó a kapcsolat. Hiába szeretem, hiába cuki, ha nem passzolunk szexuálisan. Idővel úgyis vége lenne.
2019. márc. 17. 21:59
 52/58 A kérdező kommentje:

Utoljára írom le azoknak akik nem olvasták el figyelmesen a korábbi hozzászólásaimat és csak hajtogatják a maguk véleményét:

Szerencsére a természet megáldott azzal,hogy NINCS ilyen problémám.Csak a véleményetekre voltam kíváncsi,hogy nektek a nagy méret a fontos vagy a belő értékek is.?

Részemről itt lezártam!

2019. márc. 18. 05:36
 53/58 anonim ***** válasza:

A jobb nők a győztes több testo jó kiállásút fogják választani,persze a nagyobb farkút és amelyiknek a 20-23centistől olvad el akkor hiába lóbálsz előtte meg egy akármilyenjó 17-18-19centiset ha neki az az átlag és belemegy tövig a nagy és attól élvez.

Fiatalon a jó kinéző 3as is a jó palikra hajt az ilyen b.nőm ledegeneráltozott,miután lepukkant 40es lett már a vállamon sírt hogy akkor és úgy amikor én akarom...Letojják a belső értékeidet.Tudod hol kell a jó belső?A kerékpárnál.

A könyvtármoly becsületes bankban dolgozó férjet aki jóalakú sportos is csalják.

2019. márc. 18. 06:03
 54/58 anonim ***** válasza:
Az #51 es mondta meg a frankót.#53as voltam
2019. márc. 18. 06:06
 55/58 anonim ***** válasza:
18-20 centi az ideális , de a méret csak sokadlagos szempont
2019. márc. 18. 07:13
 56/58 anonim ***** válasza:
Te nem érted kedves kérdező, hogy miről pofázunk...
2019. márc. 18. 18:11
 57/58 anonim ***** válasza:
Nem a nagy méret a fontos, hanem, hogy pasazoljanak a méretrink, úgy lesz jó a szex, és MELLETTE természetesen a belső is.
2019. márc. 18. 20:01
 58/58 anonim ***** válasza:
Van itt egy pár lapuló,homoki csődör
2019. márc. 19. 05:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!