Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!
Figyelt kérdés
A saját tapasztalatom,hogy bár örülnek a nagyobb intim méretnek,de nem ez a legfontosabb számukra,hanem a belső értékek.Ti hogy látjátok?2019. márc. 17. 13:19
22/58 anonim válasza:
#19 Na mi van csődör? mindig így szólítottak,ez igaz.Sokáig zavart nem értettem,zuhanyzóban láttak.
Weener Plastic Kft.2005-2008 érdeklődjél.
23/58 anonim válasza:
Ahhoz azért nem kell sok f.a.s.zt látni, hogy az ember tudja, hogy a zuhanyzóban látott méret semmit nem jelent. Akié ott nagy, az mereven sem lesz nagyobb lényegesen, akié ott kicsi, az viszont bármekkorára megnőhet. Ezt pont a pasik nem tudnák?
24/58 anonim válasza:
Én nem nő vagyok, hanem egy kisfarkú selejt, tudom, mert eddig egyik nőbe sem passzoltam, szinte harangoztam bennük. A mikro 12_3,5cm-es mérettel meg tudom, hogy nem lesz olyan nő aki megcsalás nélkül mellettem marad, ezért nem is hitegetem magam, semmilyen komoly kapcsolattal..
25/58 anonim válasza:
Elég buta lehet az a nő, aki a 13-14 centire elhiszi, hogy 20. De az is gáz, ha a pasi a méretével henceg, pláne, ha kamuzik is. Páromnak én mértem le először, 18 éves korunkban. Nem méregette magának soha, nem is gondolta, hogy nagynak számít az övé, mert nem mondták neki soha, pedig 19 cm hosszú és 5 cm vastag. Lehet beteg egyesek szerint, de én is lemértem több exemnek kíváncsiságból, de mindig jól tippeltem. Kép alapján is.
25N
26/58 anonim válasza:
#23 ezt nőként is tudom. Páromat 7 év alatt elég sokszor láttam meztelenül, és neki egyszer kisebb, egyszer nagyobb lankadtan. Van, hogy akkora, hogy ha nem ismerném, nem goondolnám, hogy 19 cm lesz belőle mereven.
27/58 anonim válasza:
25: ha küldök képet megtippeled?:D
30/58 anonim válasza:
Nekem 18 körül van 5-6 vastag. Ezt eddig mindenki brutál élvezte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!