Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!
Figyelt kérdés
A saját tapasztalatom,hogy bár örülnek a nagyobb intim méretnek,de nem ez a legfontosabb számukra,hanem a belső értékek.Ti hogy látjátok?2019. márc. 17. 13:19
11/58 anonim válasza:
Tényleg, csak egynegyede. Majdnem egy tenyérnyi vastagság. Azért ne próbáld nekem beadni, hogy ilyen buták a lányok:)
12/58 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy elég nagy különbség az a 4 cm. És mielőtt meg lennék gyanúsítva, hogy csak onnan tudok számokat, hogy a pasik azt mondták, hogy ez 20 cm, nem, jópárat lemértem.
13/58 anonim válasza:
Azért az elég beteg, hogy leméregeted a férfiak méreteit:D de oké, ha neked 4 centi sok, megértem. Én azokról tudok beszélni, akik velem voltak:)
Amúgy egy tenyér vastagsága 2-2,5 centi kb.;)
14/58 anonim válasza:
Sok beteg dolgot csináltam már, hidd el, a méregetés nem az :D
15/58 anonim válasza:
Nem tudom miért, de ez most valahogy jól "hangzik" :D
17/58 anonim válasza:
A hossz még mindig nem a legfontosabb. Lehet a 14 centis is vastag, meg a 18 centis is vékony.
18/58 anonim válasza:
Jézusom, neked mennyire kell komplexusosnak lenned, hogy ezt legit szamolgasd?
19/58 anonim válasza:
Csődörnek hívták a portások, aha, persze.
20/58 anonim válasza:
Nincs komplexusom,csak nagyon kevés nővel passzoltam az életben és így utánanéztem.Meg olyan munkát végeztem ahol a 6mm az 6mm és ezt szemre is kellett tartanom.Nincs olyan hogy majd kimagyarázom.17évesen 14cm hosszú volt amikor nyaraláskor farokmérő versenyt rendeztünk és a többiek kirohantak hogy mekkora farkam van.Egyik csaj bejött utánam a zuhanyzóba leskelődni.Utána nőtt meg sokkal nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!