Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!
38-as tévedsz ha azt hiszed,hogy van ilyen gondom.
De ha már itt tartuk,kérdezem az intim méretet előtérben tartó lányoktól és tőled is,hogy mit szólnátok akkor,ha mi férfiak például a melleitek mérete alapján ítélnénk meg titeket? Ha valakinek annyira kicsi,hogy alig látszik,olyan mint egy bakfisé akkor pestiesen szólva "mennyen a levesbe"? Gondolom nagyon rosszúl esne mindenkinek akit ennek alapján választanánk barátnőnek vagy házastársnak.
38as vagyok. G-s méretű mellem van, ha ez mond valamit. Szóval részemről mindegy.
Komolyra fordítva a szót, én írtam, hogy nem ez alapján választok párt.
43-as.
Szerintem az eĺőtted hozzászóló elmondta a lényeget,de tudom,hogy vannak itt olyanok akik másképpen gondolják.
Amikor először feküdtél le egy fiúval,akkor előtte te sem tudtad,hogy passzolni fogtok-e? Gondolom a vágy hajtott,hogy egy nagyot élvezz és semmi más nem volt akkor fontos.
38-as.
Itt hol va arról szó,hogy nem ez alapján választasz párt? Pedig ezt írtad....
Tessék: nem kell olyan pasi, aki itt picsog, hogy kicsi a farka, és kérdéseket tesz fel csak hogy igazolja, hogy nem a kacsa nem tud úszni, hanem a víz a hülye.
Akkor most mi van....?
Nem a kis farokról szólt az a mondat, hanem a picsogásról.
Szövegértést lehetne gyakorolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!