Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Nektek milyen hosszú...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Nektek milyen hosszú pénisz az ideális? Kor is írjatok!

Figyelt kérdés
A saját tapasztalatom,hogy bár örülnek a nagyobb intim méretnek,de nem ez a legfontosabb számukra,hanem a belső értékek.Ti hogy látjátok?
2019. márc. 17. 13:19
1 2 3 4 5 6
 41/58 A kérdező kommentje:

38-as tévedsz ha azt hiszed,hogy van ilyen gondom.

De ha már itt tartuk,kérdezem az intim méretet előtérben tartó lányoktól és tőled is,hogy mit szólnátok akkor,ha mi férfiak például a melleitek mérete alapján ítélnénk meg titeket? Ha valakinek annyira kicsi,hogy alig látszik,olyan mint egy bakfisé akkor pestiesen szólva "mennyen a levesbe"? Gondolom nagyon rosszúl esne mindenkinek akit ennek alapján választanánk barátnőnek vagy házastársnak.

2019. márc. 17. 19:44
 42/58 anonim ***** válasza:
Kérdező még mindig nem esett le a PC lényege? Nemi egyenlőség van. Ami azt jelenti, hogy nekik nőknek szabad szénné taposniuk a férfiak önérzetét büntetlenül, viszont neked be kell fognod a szád és semmilyen szexuális vagy egyéb módon sértő megjegyzést nem szabad tenned.
2019. márc. 17. 19:51
 43/58 anonim ***** válasza:
Azért a mell és a farok nem egy téma. A farok kell a szexhez, fontos, hogy passzoljon 2 ember mérete. A normális nő nem azért nem akar kicsi, vagy épp nagy farokkal rendelkező pasit, mert nem tetszik neki, hanem mert nem passzolnak. Egy tág csajnak nem lesz jó egy kisfarkúval. És fordítva...
2019. márc. 17. 19:51
 44/58 anonim ***** válasza:

38as vagyok. G-s méretű mellem van, ha ez mond valamit. Szóval részemről mindegy.

Komolyra fordítva a szót, én írtam, hogy nem ez alapján választok párt.

2019. márc. 17. 20:23
 45/58 A kérdező kommentje:

43-as.

Szerintem az eĺőtted hozzászóló elmondta a lényeget,de tudom,hogy vannak itt olyanok akik másképpen gondolják.

Amikor először feküdtél le egy fiúval,akkor előtte te sem tudtad,hogy passzolni fogtok-e? Gondolom a vágy hajtott,hogy egy nagyot élvezz és semmi más nem volt akkor fontos.

2019. márc. 17. 20:34
 46/58 A kérdező kommentje:

38-as.

Itt hol va arról szó,hogy nem ez alapján választasz párt? Pedig ezt írtad....

Tessék: nem kell olyan pasi, aki itt picsog, hogy kicsi a farka, és kérdéseket tesz fel csak hogy igazolja, hogy nem a kacsa nem tud úszni, hanem a víz a hülye.

Akkor most mi van....?

2019. márc. 17. 20:51
 47/58 anonim ***** válasza:
Férfiként az le szabad írnom hogy az érzelmek és a méretek és vágyak is passzolnak az a jó?
2019. márc. 17. 20:54
 48/58 A kérdező kommentje:
47es azt gondolsz amit akarsz! Cinikus kérdés szerinted jó válasz?
2019. márc. 17. 21:04
 49/58 anonim ***** válasza:

Nem a kis farokról szólt az a mondat, hanem a picsogásról.

Szövegértést lehetne gyakorolni.

2019. márc. 17. 21:19
 50/58 anonim ***** válasza:
16%
Vergődhetsz még itt, amennyit akarsz, de akkoris azzal a tudattal fogsz lefeküdni, hogy kicsi a farkad és soha egy lánynak sem lesz elég.
2019. márc. 17. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!