Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátom önző?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom önző?

Figyelt kérdés

Tegnap este szexeltük és a barátom elég heves volt, annyira, hogy már fájt, amit csinál, amit észre is vett, de úgy láttam, hogy ez jobban felizgatja! Teljesen ledöbbentem, aztán később bocsánatot kért, de be is vallotta, hogy nagyon felizgult attól, hogy nekem fáj.:( Szerintetek normális? Másnál is fordult elő ilyen? Mit tegyek, szakítsak vele?

19/l

2019. márc. 16. 16:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Gondolkozz! Ha most ilyen, akkor milyen lesz évek múlva?

Szerintem jobban jársz, kevésbé lesz fájdalmas a szakítás ha most lesz vége, mint pár év múlva amikor még önzőbb lesz, még fájdalmasabb lesz vele a szex!

2019. márc. 16. 16:45
 12/14 anonim ***** válasza:
64%

Én, ha olyan hangulatom van, szeretem, ha kicsit fáj (tényleg csak kicsit és ne az aktus fájjon, hanem max. a fenekelés, erőteljesebb szorítás). Viszont, ha ez nincs megbeszélve, s látom, hogy észrevette, hogy nekem rossz, de csak azért is csinálja, hát....ott eltörne bennem valami. Többet nem tudnék megbízni benne, ha valaha is szexelnék vele mégis, biztos, hogy képtelen lennék ellazulni. Jobb az ilyet lezárni, hidd el.

N35

2019. márc. 16. 17:56
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 leírta, hogy neki nem tetszett, hogy fáj. Nem világos - mi?
2019. márc. 16. 18:25
 14/14 anonim ***** válasza:

Szóltál neki, hogy hagyja abba? Mert ha nem, akkor ő jogosan gondolhatta azt, hogy te ezt megengeded. És akkor miért lenne önző? A szádat kommunikációra is lehet ám használni!

Mellesleg ha akaratod ellenére durván bánik veled, te rászólsz és ő akkor sem hagyja abba, azt nem önzőségnek hívják, hanem erőszaknak, ami meg bűncselekmény.

Amúgy meg minden kapcsolatnak az alapja a kommunikáció. Sajnálom, hogy ez nálatok hiányzik. Abba ugyanis pont beletartozna az, hogy megbeszélitek, hogy kit mi izgat, ki mire vágyik vagy éppen mi nem és akkor elkerülhetők lennének az ilyen helyzetek...

2019. márc. 17. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!