Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom önző?
Tegnap este szexeltük és a barátom elég heves volt, annyira, hogy már fájt, amit csinál, amit észre is vett, de úgy láttam, hogy ez jobban felizgatja! Teljesen ledöbbentem, aztán később bocsánatot kért, de be is vallotta, hogy nagyon felizgult attól, hogy nekem fáj.:( Szerintetek normális? Másnál is fordult elő ilyen? Mit tegyek, szakítsak vele?
19/l
Ha nem figyel rád, akkor önző! Mondom, ha nem figyel rád!
De ha Te ezt élvezed, ha örömet lelsz benne akkor jól kiegészítitek egymást és éljetek boldogan!
Ha egyszer elkapta a hév az még nem gáz. Meg sokan szeretik a vadabb szexet.
Ha szoltál neki, s nem hagyta abba, akkor probléma van.
Az izgatja, ha azt látja, hogy neked fáj.
Ez vajon csak a szexben van jelen nála, vagy mindenhol? Szereti, ha másnak szenvedést okozhat?
Szerintem egyáltalán nem normális. Leginkább rémisztő.
A félelem benne van már a kérdésben is, hogy felmerült benned a szakítás ténye.
Beszéljétek meg. Kommunikáció sokat számít. És nyugodtan szakíts vele, ha úgy gondolod.
Olyan sok mindenkinél előfordul, hogy fájdalmat okoznak a másiknak. De olyan nem, hogy ha ezt jelzi a másik, akkor nem beszélik meg ott helyben, hogy akkor most álljanak-e le, vagy folytassák. Lehet, hogy csak kommunikációs gondjaitok vannak. De az is lehet, hogy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!