Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem úgy, hogy szerencsés korban élünk, amikor a mai világban számos nő könnyen belemegy szexbe?
Miért, régen másként volt?
Ha most átugorjuk a középkort (bár a férfiaknak akkor is lehetett mindent, csak a nőknek nem), sokkal lazább erkölcsű idők is voltak, pl az ókori Róma.
Szóval, nincs új a nap alatt :)
Amennyire ismerem Róma történelmi időszakát, úgy azt látom, hogy a homoszexuális kapcsolatok, illetve a prostitúció volt elterjedve. Nem tudok viszont feljegyzésekről a napjainkban ismert "barátság extrákkal" kapcsolatról, vagy arról, hogy az ismerkedés rövid időszaka alatt már dugtak volna. A rómaiak azért vallásos emberek voltak. A kereszténység államhatalommá tételekor azonban a szexualitás teljesen visszaszorult, hiszen az csak házasság alatt volt engedve (vallásosoknak ma is így élnek). A felvilágosodás hatására meglazultak az erkölcsök, de nem radikális mértékben.
A 20. században még ez mindig elmondható volt, hiszen az a világ más volt. A nők akkoriban nem hordtak szexi fehérneműt, a 60-as évekbeli első James Bond filmben jelent meg először a kétrészes bikini fürdőruha. A régi világban nem dominált a szex, kivéve némely radikális (pl. hippi) mozgalmakat, de az átlag ember nem látta a csapból is a szexet ömleni, mint manapság. A káromkodáshoz sem voltak hozzászokva, azért is ütött az NWA akkorát a 80-as évek végén, mint az első gengszter rap zenekar (ma meg a káromkodós dalok természetesen). Ha beszélgetésünk az öregekkel, azok is azt mondják, hogy akkor még erkölcsösebbek voltak az emberek a 60-as, 70-es években.
Egy fokkal egyébként még a 90-es, 2000-es évek is erkölcsösebbek voltak, ez a médiából is látszódik. Emlékszem, hogy az általános iskolai osztálytársaimat még alig akarták beengedni a "Csajok a csúcson" című filmre, a Tatu leszbikus klipjét meg éjszaka adták le.
Megérkezve a 2010-es évekhez azt látom, hogy hihetetlen mértékű szexuális túlfűtöttség árasztotta el a társadalmunkat. A lányok sokkal többet mutatnak magukból, mint korábban, a szüzességüket hamarabb veszítik el. Egy mai 16 éves lány már aktív szexuális életet él, vagy a pasijával, vagy a haverjával. Igenis k**ásabbak lettek a lányok, ezt egy nőcsábász is megmondta, aki elég sok nőt dugott meg a középsuliban. Szerinte régen még nem volt divat szopni, ma szinte mindenki ezzel kezdi a szexuális életet.
Szóval én azt látom, manapság sokkal lazábbak az erkölcsök. Most sokkal hamarabb puncihoz jutok, mint 15 éve.
miért nektek a vékony hüvelyfalon túl nem belső szervek vannak
én vagyok használva, ha házibulin leszopatok egy csajt, teleélvezem az arcát, aztán otthagyom a fenébe?
hát ti tudjátok, nekem mindegy, élem tovább az életem így, mert szabad világban élünk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!