Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki szerencsés a szerelemben boldog kapcsolatban él?
Ritka az olyan szerelem ahol midkét fél boldog. De az mindennél jobb lehet.
Gyakoribb sajnos aki egyáltalán nem talál szerelmet, vagy ha mégis, akkor csak olyan enyhe megnyugvást talál benne, nem boldogságot.
Szintén gyakori az ahol az egyik fél ajnározza a másikat, vagy ahol valamelyik fél baromságait nyeli a másik, mert muszáj neki.
5 éve már :)
És minden nap jobb és jobb.
Én nem hiszem hogy ez olyan ritka lenne, csak szerintem azok többnyire nem böngészik ezt az oldalt.
Vajon akkor én nem vagyok szerencsés a szerelemben? Hát nem, nagyon nem, de a kapcsolatomban semmiképpen nem mondanám magam boldogtalannak. Egyszerűen sok a nehézség. :)
Attól függ, mit nevezünk "szerencsének".
Én már annak is nagyon örülök, hogy rájöttem, mennyi nehézséget tudok áthidalni a párkapcsolatomban - amire a másik is "vevő" természetesen.
Apránként fel tudjuk számolni a temérdeknek tűnő félreértést...
Igen, van. Vannak néha gondok, de boldogok vagyunk. Fiatalok vagyunk, de már házasok, és nem bántuk meg, életünk legjobb döntése volt. Ez 2 emberen múlik :)
23/N és 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!