Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit sajnálhatok ebben a kapcsolatban? Vagy a szerelemben nincs logika?
Adott egy lány, aki eleinte külső szemmel egyáltalán nem tetszett, személyiségileg aranyosnak tűnt, de külsőleg számomra picikét se volt az esetem. Aztán május legvégén elcsattant az első csók, szexeltünk is, magamat se értettem... és annak ellenére, hogy régen csúnyácska lányként gondoltam rá, hétről-hétre egyre többet éreztem iránta. Kb 5. hétnél volt talán az, hogy tényleg beleszerettem.
Aztán teltek a hetek, a hónapok, és egy másik személyiség jött elő a lányból, bunkó, hisztis, makacs, pimasz és ami rosszat még ellehet képzelni, nemtörődöm, mindent leszaró...
Tehát eljutottam most már arra a pontra, hogy ezt nem lehet tartani, nem lehet tovább tolerálni, sok volt! Ha az első perctől ilyen össze se jövünk... A kérdés inkább az, hogy most miért ilyen nehéz ez, egy nem is túl szép, (arcra, de teste persze 10/10) lánytól elszakadni, aki tényleg olyan viselkedést produkál, amit senki nem tudna elviselni, még a legnagyobb papucsok se... Mi köt hozzá, nem szép, nem kedves legalábbis most már, sőt pimasz, hisztis, bunkó, nemtörődöm, stb akkor mégis mitől nehéz ez?
25F
Az emberek nem változnak ilyen mértékben...
Vagy te nem láttál a rózsaszín ködtől, vagy pont te hoztad ki belőle a sárkányt a viselkedéseddel (esetleg a kettő együtt). Legközelebb nagyobb emberismerettel válassz...
Mindenben kéne lennie logikának.
Jelenleg nagyon kevés dologban van.
Ezek csak az elsárkányosodás szokásos tünetei. Azért vált ilyenné, mert nem elégíted ki a hipergám ösztöneit. Ezt sok naiv, kedves srác nem érti. A nők sokkal ösztönösebbek, mint a férfiak, egyszerűen nem tanulják meg kezelni és irányítani az érzéseiket. A nő azt akarja érezni, hogy egy alfa hím mellett van, akit nem tud irányítani és aki mellett biztonságban van. Ha hisztizik röhögd ki, vicceld el, ha ugráltatni akar tojd le, ne hagyd, hogy átszervezze a programjaidat, vagy elszakítson a barátaidtól, néha tegyél negatív megjegyzéseket a külsejére, meg a képességeire és éreztesd vele, hogy más lányok is tetszenek. Növessz golyókat! Te vagy apuci, ő meg egy hisztis kisgyerek! Kezeld ennek megfelelően! Ezzel a mentalitással könnyedén doromboló, bújós kiscicává változtathatod. A lényeg, hogy ne legyél vele soha agresszív és ne vedd fel a hisztijeit ... te vagy a nyugalom szigete, nem tud megingatni a gyerekes próbálkozásaival. Három szinttel alattad van! De a lényeg, hogy legyél jóságos, vicces apuci! Szóval nem szabad zsarnokoskodni. Nem büntetni akarod, csak kezelni az ösztöneit. Ő belül erre vágyik és te megadod neki.
28F
Vagy csak egy álarcot hordott... és mivel sokáig nem tudjuk leplezni a valódi énünket...
Én pont fordítva szoktam. Először a bunkó, erős felemet mutatom meg... majd ha már közel tudom magamhoz engedni az illetőt, meglágyulok és bármit megteszek érte. Részemről ez egyfajta védekezés.
Ez a lány meg valószínűleg csak megakart szerezni, de mivel nem ilyen valójában... kibukott a valódi énje.
5. Eléggé leegyszerűsíted a pua mentalitást. Sajnos sokan kb. annyit értenek meg belőle, hogy sz..d le a nőt és akkor rohanni fog utánad. Egy ideig. És egyes nők. A párom is járt tanfolyamra és volt ilyen szakasza, amikor ennyit látott. Elmondom: majdnem rámentünk. Ugyanis nőként nem erre vágyok, hanem arra, hogy úgy vezessen hogy nekem is, neki is jó legyen. Megértette és mindketten sokat változunk, változtunk azóta is.
Kérdező: Játszmákban ezt hívják trójai falónak. Kedves, ártatlan, aztán mikor mindent aranyosan rádhagy akkor elsárkányosodik. Mindenki uralkodni akar minimum a saját életén. Ha pedig közös élet van akkor mindig kell egy vezető. Te valószínűleg nem -vagy nem jól- vezetted a kapcsolatotokat, így ő vette át az irányítást. Gyerekes módon, hisztivel, de irányított. Soha nem egy ember ront el egy kapcsolatot. Nem ő a gonosz te meg az ártatlan. Máskor az elejétől figyelj kiből mit hozol ki, és értsd meg, hogy minden, de minden a saját tükörképed ebben a világban.
Utolsó, ezt most tényleg elhibáztad. A #6 hozzászóló tökéletes rátapintott, és ez tény is. Én is valahogy ezt éreztem, de most hogy valaki ezt kimondta össze is raktam. Tényleg rólam álmodozott, egy álomkép voltam, miattam utasított vissza más pasikat, együtt se voltunk de szülinapomra nagyon készült, áradozott rólam.
Aztán amikor ténylegesen összejöttünk, érezte hogy megvagyok, már a második tali után elkezdett máshogy viselkedni... és ez egyre rosszabb lett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!