Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mit sajnálhatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit sajnálhatok ebben a kapcsolatban? Vagy a szerelemben nincs logika?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, aki eleinte külső szemmel egyáltalán nem tetszett, személyiségileg aranyosnak tűnt, de külsőleg számomra picikét se volt az esetem. Aztán május legvégén elcsattant az első csók, szexeltünk is, magamat se értettem... és annak ellenére, hogy régen csúnyácska lányként gondoltam rá, hétről-hétre egyre többet éreztem iránta. Kb 5. hétnél volt talán az, hogy tényleg beleszerettem.

Aztán teltek a hetek, a hónapok, és egy másik személyiség jött elő a lányból, bunkó, hisztis, makacs, pimasz és ami rosszat még ellehet képzelni, nemtörődöm, mindent leszaró...

Tehát eljutottam most már arra a pontra, hogy ezt nem lehet tartani, nem lehet tovább tolerálni, sok volt! Ha az első perctől ilyen össze se jövünk... A kérdés inkább az, hogy most miért ilyen nehéz ez, egy nem is túl szép, (arcra, de teste persze 10/10) lánytól elszakadni, aki tényleg olyan viselkedést produkál, amit senki nem tudna elviselni, még a legnagyobb papucsok se... Mi köt hozzá, nem szép, nem kedves legalábbis most már, sőt pimasz, hisztis, bunkó, nemtörődöm, stb akkor mégis mitől nehéz ez?

25F

2015. jan. 18. 20:29
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mit hibáztam el?
2015. jan. 18. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak álarcot hordott.. vagyis ő kezdettől ilyen volt, Te meg csak a becsapott áldozat vagy .. ezt hibáztam el?
2015. jan. 18. 22:25
 13/13 A kérdező kommentje:
Igen, tehát nem az történt amit mondtál, ilyen is biztos előfordulhat. De jelen esetben most erről szó nincs, ebben egészen biztos vagy, én tapasztaltam meg a saját bőrömön, ezt jobban érzi az ember. Egyébként is távkapcsolat volt, nem a szomszédban lakott, tehát nem is volt lehetőség olyan értelemben irányítani. Tényleg egy álarc volt az egész, amit nem tudott tartani
2015. jan. 19. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!