Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha egy olyan lányba szerettem bele, aki kapcsolatban van?
Tudom, óvodás kérdés, de mégis fel szeretném tenni, mert szeretnék olyanokkal beszélni, akik már éltek meg hasonlót.
Szóval nem akarom, hogy megcsalja velem a párját, mert az nem fér bele nekem, plusz utána nem tudnánk hosszútávú kapcsolatot fenntartani ilyen alapokkal. És nyilván én örülnék a legjobban, ha egy-két egyéjszakással el tudnám felejteni, de nem tudom kierni a fejemből. Nyilván nyitva tartom a szemem, nyitott vagyok, de csak ő van előttem. Ti hogy küzdöttetek meg ezzel? 20/F
Verd ki...
Mármint a fejéből.
Vagyis a fejedből. :D
Írj rám, és megmondom a tutit. ;)
Mondd el neki, a hazassag csak egy allapot, barmikor lehet rajta valtoztatni. Ha belemegy akkor az az O dontese es nem te a felelosseged, de csak emitatt ne hagyj ki egy szerelmet mert soha nem tudhatod, lehet h o az igazi.
Nyilvan nem hagyja el a pasijat ket ejszaka utan, de kesobb ha o is boldog veled akkor igen:-)Szoval ne szivasd magad azzal, hogy csendben epekedsz az elet ehhez tul rovid es erre en is csak most jottem ra😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!