Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok előttetek sok fiúval volt?
Figyelt kérdés
A barátnőmmel nagyon jó a kapcsolatunk és mióta vele vagyok egy nagy baráti társaság tagja lettem. A gond csak az hogy a fiúkat akikkel azóta együtt lógunk kb mind leszopta már.. Ezek évekkel ezelőtt történtek de egy alkalommal elcsíptem ahogy 2 srác arról beszélt hogy milyen kár hogy Niki már nem olyan kapható mint régen éshogy régebben milyen keményen szopatták. Az 1ik srác mondta hogy neki még a videó is megvan egy ilyen akcióról.
Tudom hogy ez régen volt és már más ember de..akkor is zavar.
Nem zavar, sőt bírom az olyan lányokat, akiket keményen lehet szopatni.
2019. márc. 15. 06:03
23/33 anonim válasza:
Valószínűleg engem IS zavarna. Valahogy meg kéne győződj arról, hogy már tuti nem csinálja melletted. Ha amúgy jól megvagytok akkor ez mégiscsak a múlt. Persze látatlanban nehéz korrekt véleményt mondani.
2019. márc. 15. 08:32
24/33 anonim válasza:
Előttem általában eggyel csinálja, egyszer volt, hogy kettővel. Engem nem zavar, szeretem nézni.
2019. márc. 15. 15:08
25/33 anonim válasza:
Az még nem zavarna, ha sok pasival volt, én is elég sok nővel voltam. De ez, hogy egy teljes haveri társaságot leszop, és a háta mögött ribizlinek tartják (valahol jogosan), az már sok. Ha bejön, egyszer megdugnám, de komoly kapcsolat nem jönne szóba.
20/F
2019. márc. 15. 21:02
26/33 anonim válasza:
Tudok mesleni hasonlo tpasztaltomrol, masodik csajommal nagyon jol megvoltunk 2 evig szerettuk egymast aztam veletlen olyasmit mondott egy ismerosunk ami gyanus volt. Utana beleolvastam a kettojuk beszelgeteseibe hat teljes dobbenet, az kedves cuki csaj akit ket evig szerettem bizony hatlmas ribnc vlt, nem tudom leirni milyen $zar erzes volt fokyton az jutott eszembe hogy mar hanyan pelytkaljak hogy hogyan szokodta oket vagy hogy hogyen elveztek a hajara stb, nem is volt kedvem utana mar szexekni se vele, probaltuk megbeszelni mondta hogy banja es szegyenkezik hogy igy viselkedett de ez szamomra nem volt segitseg nagyon szerettem de ezen nem tudtam tovabblepni es vegul szkitottunk. Nem bantam meg.
2019. ápr. 9. 15:01
27/33 anonim válasza:
keress inkább egy nem ribit, rövidtávra jó a ribi is de családot nem alapítanék vele
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!