Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok előttetek sok fiúval volt?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nagyon jó a kapcsolatunk és mióta vele vagyok egy nagy baráti társaság tagja lettem. A gond csak az hogy a fiúkat akikkel azóta együtt lógunk kb mind leszopta már.. Ezek évekkel ezelőtt történtek de egy alkalommal elcsíptem ahogy 2 srác arról beszélt hogy milyen kár hogy Niki már nem olyan kapható mint régen éshogy régebben milyen keményen szopatták. Az 1ik srác mondta hogy neki még a videó is megvan egy ilyen akcióról.

Tudom hogy ez régen volt és már más ember de..akkor is zavar.

23 évesek vagyunk.

#orális szex #kapcsolat #néhai ribanc
2019. márc. 14. 21:27
1 2 3 4
 1/33 anonim válasza:
15%
Bírnám a csajt :D
2019. márc. 14. 21:28
 2/33 A kérdező kommentje:
Azt elhiszem, kívülállóként biztos tök király. De mennyire gondoljak komolyan 1 kapcsolatot ha az ismerőseink arról beszélnek hogy régebben hogy élveztek a barátnőm szájába meg hogy erről videó is van..?
2019. márc. 14. 21:35
 3/33 anonim ***** válasza:
24%
neked is megteszi? dugott is velük?
2019. márc. 14. 21:38
 4/33 anonim ***** válasza:
39%
Inkább wlőttem mint utánnam
2019. márc. 14. 21:41
 5/33 A kérdező kommentje:
Megtesz mindent, azzal semmi gond. Arról nem tudok hogy bármelyikkel is lefeküdt volna.
2019. márc. 14. 21:48
 6/33 anonim ***** válasza:
84%
Az nem vészes, ha sok férfivel volt együtt már, viszont ez így ebben a formában kicsit durva, mert: egyrészt általa kerültél abba a társaságba, ahol már mindenkinek megvolt, meg a másik, hogy egy baráti társaságban mindenkit leszopjon, hát ez már túlmegy egy szinten. Viszont ha úgy érzed, hogy nem néznek rád emiatt szánalmasan, és a csaj is megváltozott, akkor végülis vállalható.
2019. márc. 14. 21:51
 7/33 anonim ***** válasza:
71%
Kellene a francnak ilyen nő. Nem hiányzik, hogy rajtam röhögjön mindenki, hogy mekkora K a barátnőm
2019. márc. 14. 21:59
 8/33 anonim ***** válasza:
74%
A Barát akkor is barát ha beteszi.... :D
2019. márc. 14. 22:01
 9/33 anonim ***** válasza:
80%

Volt a fiú csapatban egy lány, akit mindannyian meg...nk.

Aztán kívülről érkezett egy srác, aki szintén a baráti társaság tagja lett és elvette a lányt. Azóta is összejárunk, de a lány azóta számunkra tabu! Viszont egy jó nagy "sógorság" jön össze időnként bulizni...

2019. márc. 14. 22:07
 10/33 anonim ***** válasza:
46%
K.. bol lesz a legjobb feleség!
2019. márc. 14. 22:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!