Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavar ha a párotok előttetek sok fiúval volt?
A barátnőmmel nagyon jó a kapcsolatunk és mióta vele vagyok egy nagy baráti társaság tagja lettem. A gond csak az hogy a fiúkat akikkel azóta együtt lógunk kb mind leszopta már.. Ezek évekkel ezelőtt történtek de egy alkalommal elcsíptem ahogy 2 srác arról beszélt hogy milyen kár hogy Niki már nem olyan kapható mint régen éshogy régebben milyen keményen szopatták. Az 1ik srác mondta hogy neki még a videó is megvan egy ilyen akcióról.
Tudom hogy ez régen volt és már más ember de..akkor is zavar.
23 évesek vagyunk.
Az elég nagy gáz hogy a baráti körével csinálta, valószínűleg sok ilyen beszélgetés zajlik és fog is még. Egyszerűen k.vának tartják, a szemébe meg jópofiznak. Erről csak a csaj tehet.
Ha ér neked annyit, akkor próbálj meg nem foglalkozni ezzel a ténnyel.
Az a része nem érdekelne annyira, hogy előttem sok férfivel volt, mivel az a múltja. Az viszont aggasztó, hogy ezekkel a srácokkal egy társaságban van még mindig. Egyszerűen nem tudnám kiverni a gondolatot a fejemből, hogy mindet leszopta és ott beszélgetnék velük...szerintem ez nagyon gáz. Bármennyire is zsarolás ez és szarul érezném magam, de megmondanám, hogy ha továbbra is velük akar lógni, akkor felejtsen el engem.
24/f
Szóval bevitt a bnőd abba a társaságba, ahol korabban a banda nője volt? Hat ez a csaj aztán nem szivbajos :D
A kérdésre válaszolva: igen, zavarna. És ne csapd be magad, nem más ember. Ugyanaz.
Nem venném a szégyent a nyakamba. Ez egy labanc. Ha meg erről nem tőle értesültél, akkor valóban jellemfejlődött, mert már sumákol is.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!