Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Titeket zavar ha a párotok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Titeket zavar ha a párotok előttetek sok fiúval volt?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel nagyon jó a kapcsolatunk és mióta vele vagyok egy nagy baráti társaság tagja lettem. A gond csak az hogy a fiúkat akikkel azóta együtt lógunk kb mind leszopta már.. Ezek évekkel ezelőtt történtek de egy alkalommal elcsíptem ahogy 2 srác arról beszélt hogy milyen kár hogy Niki már nem olyan kapható mint régen éshogy régebben milyen keményen szopatták. Az 1ik srác mondta hogy neki még a videó is megvan egy ilyen akcióról.

Tudom hogy ez régen volt és már más ember de..akkor is zavar.

23 évesek vagyunk.

#orális szex #kapcsolat #néhai ribanc
2019. márc. 14. 21:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
83%
Nekem nagyon rossz lenne, szégyellném a barátnőmet ami nem vezetne egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz NÁLAM. Te lehet hogy más típusú vagy, jobban elfogadod ha sok fiúval volt múltja a barátnődnek és túl ment a határokon bulizás terén. Az hogy egy társaságbeli fiúkkal csinálta, és a “meg is van videón egy srácnak”ból arra következtetek hogy még csak nem is szerelemből csinálta, csak ennyire könnyen adta magát bárkinek. Számomra ez nagyon visszataszító lenne. Viszont a barátok sem tűnnek túl intelligensnek, hogy képesek ilyenekről a hölgy párja előtt beszélni, őket is jobban megválogatnám a helyedben..Nem fogok senkit minősíteni, de más dolog ha egy nőnek bulizósabb a múltja, mint az ha eldobta az erkölcseit és azt amitől a szememben kifinomult nő egy nő..
2019. márc. 14. 22:24
 12/33 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy nem szerelemből csinálta..szereti nagyon csinálni és régen..sajnos tény hogy elég qvásan veselkedett. Egyébként nem előttem beszélték csak elkaptam hogy erről dumálnak egymás között. Nem tudják hogy hallottam.
2019. márc. 14. 22:37
 13/33 anonim ***** válasza:
26%
Én akkor fogadnám el, hogy ilyen a csajom, ha nekem mindent, de tényleg mindent megtesz az ágyban.Ez esetben semmi gond.
2019. márc. 14. 22:42
 14/33 anonim ***** válasza:
88%
Elfogadhatatlan. Főleg,hogy ugyanabba a baráti társaságba jár vissza. Azt a bizonyos beszélgetést meg direkt csinálták szerintem. Még olvasni is rossz volt ezt a bejegyzést.
2019. márc. 14. 22:56
 15/33 anonim ***** válasza:
75%

Az elég nagy gáz hogy a baráti körével csinálta, valószínűleg sok ilyen beszélgetés zajlik és fog is még. Egyszerűen k.vának tartják, a szemébe meg jópofiznak. Erről csak a csaj tehet.

Ha ér neked annyit, akkor próbálj meg nem foglalkozni ezzel a ténnyel.

2019. márc. 14. 23:35
 16/33 anonim ***** válasza:
33%
Az én párom sem éppen egy apáca, de ez az ára annak, ha olyan csajod van, aki szereti a szexet.
2019. márc. 14. 23:35
 17/33 anonim ***** válasza:
79%

Az a része nem érdekelne annyira, hogy előttem sok férfivel volt, mivel az a múltja. Az viszont aggasztó, hogy ezekkel a srácokkal egy társaságban van még mindig. Egyszerűen nem tudnám kiverni a gondolatot a fejemből, hogy mindet leszopta és ott beszélgetnék velük...szerintem ez nagyon gáz. Bármennyire is zsarolás ez és szarul érezném magam, de megmondanám, hogy ha továbbra is velük akar lógni, akkor felejtsen el engem.

24/f

2019. márc. 15. 00:30
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

Szóval bevitt a bnőd abba a társaságba, ahol korabban a banda nője volt? Hat ez a csaj aztán nem szivbajos :D

A kérdésre válaszolva: igen, zavarna. És ne csapd be magad, nem más ember. Ugyanaz.

2019. márc. 15. 00:52
 19/33 anonim ***** válasza:
90%
Lehet direkt mondták,mert sejtették hogy ott vagy,hogy lekoptathassanak valahogy,ha meg igaz,elfogna az undor,más nőnek van annyi esze hogy fiatal korában ne csináljon ilyet,neki nincs?
2019. márc. 15. 02:34
 20/33 anonim ***** válasza:
56%

Nem venném a szégyent a nyakamba. Ez egy labanc. Ha meg erről nem tőle értesültél, akkor valóban jellemfejlődött, mert már sumákol is.

32/f

2019. márc. 15. 03:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!