Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Tegnap szexeltem a barátnőmmel. Megvolt épp neki és bele eresztettem mivel megkért rá. Szerintetek féljek? 32F
Amúgy tényleg vannak ilyen idióta nők. Ezt az egyik kérdésemnél észleltem.
Pl.: 20 évesen 7 abortálása volt, mert mint írta "oda vagyok érte ha belém élveznek".
"2014-ben volt az első, 2016-ban a második utána 17-ben 2 volt, mindkettő pharmatex mellett, tavaly is volt 2 és 3 hete volt a 7."
Érdemes elolvasni.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
"de rohadt okos itt mindenki, kicsit bővítsétek már a biológia tudásotokat. mivel menstruáció alatt éppen kilökődik a petesejt"
Te, aki mások biosz tudását kritizálod, elárulod, hogy szerinted mégis honnan lökődik ki a petesejt a menstruáció alatt???
Menstruáció alatt is teherbe esni, csak nem nagy esély van rá.
Egyrészt a gyomrom felfordul ha arra gondolok, hogy tocsogtál a vérben, másrészt meg mi az hogy beleeresztetted mert megkért rá?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!