Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalminál sokáig bírtam a barátnőmmel meg jó ha 5 percet bírok. Hogy lehet ez?
Eddig csak alkalmik voltak, ott bírtam min 20 percet. Most meg a barátnőmmel, ő az első, már maga a tudattól majd elélvezek, hogy bele fogom dugni a testébe:D
Szerintetek van összefüggés aközött hogy szeretem őt nagyon emiatt hamarabb elélvezek?
Az alkalminak még bizonyítani akarsz és ez fától
A barátnőd meg elfogad az 5perceddel
"A barátnőd meg elfogad az 5perceddel"
Megértem hogy kedves akarsz lenni a kérdezőhöz, de ez a legrosszabb tanács, amit adhatsz neki jelen pillanatban. Az az 5 perc ha 1 hónap múlva is 5 perc marad, ott fogja hagyni a barátnője.
Az alkalminál csak szexuális izgalom van, barátnőnél (pláne ha első) kb minden inger 150%-on pörög alaphangon. Teljesen természetes.
Hidd el, még ha meg is marad ez az izgalmi állapot egész lénye iránt, lassanként teljesen "hozzászoksz" és nem minden alkalommal leszel gyors. Leginkább mikor ő majd ezt kierőszakolja belőled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!