Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 centis hosszúságú, és 4.5 cm átmérőjű (körbe 13-13.5 cm) pénisz elég lenne lányok alkalminál/kapcsolatnál?
Ha normális, akkor meg lesz elégedve. Gondolom, a technikád is jó, ha a 3 lány, akivel voltál élvezte.
Ne legyen emiatt önbizalom hiányod!!!
Sok agyzsibbaszto nyomorult nincs dolgom anyuci eltart kocsog es az a legnagyobb problémam hogy vajon eleg nagy e a pocsom.
Az összes ilyen hü lye gyereknek írom hogy szánalmas aki ilyet kérdez de főleg az hogy meregeti.
Akik meg valaszolnak is rá azok meg nagyobb gyokerek, mert igy minden nap meg 30 ilyen kerdes lesz itt felteve.
Pedig mar lassan mm-re pontosan minden meret megfordult itt.
Degenerált világ.
Sztem ez elég nagy
De mindig találsz valakit akinek vmi nem jó szóval felesleges ezen rágódni
Ez van és kesz a többi meg mehet a pitsaba
“Ezen az oldalon csak én vagyok akkora szerencsétlen hogy nekem nincs nagy farkam?”
Ez te vagy?
Mér, ha azt mondják itt neked, hogy kicsi akkor nem is fogsz dugni többé az életben?
Az a lényeg, hogy keményen álljon.
Amúgymeg tökmindegy, hogy kicsi-e vagy nagy-e, jó lesz e vagy kevés, ugysem lehet rajta változtatni, ez van ezt kell használni úgy, hogy jó legyen.
5#
Mert mindenkit legyökerezni meg mindent "degenerált világra" fogni jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!