Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki Melyik potencianövelőt ajánlja?!
Nem tudom, hogy a partnereim mit vettek be, de a hatásáról tudok írni.
Néha ismerkedem egy szexpartnerkeresőn és mindig leírom az igényeimet, pl. azt, hogy nem elégszem meg 1-2 órás szexel, nekem sokkal több kell.
A 37 éves pasi biztos, hogy bevett valamit, mert kb. 4 órát voltunk együtt és szinte folyamatosan szexeltünk és ez idő alatt négyszer élvezett el.
Egy másik, 35 éve úgy érkezett a randira, hogy már kőkeményen állt neki, és 3 óra szex után, amikor elköszöntünk, még mindig állt neki, alig fért a nadrágba... Nála az történt kétszer is, hogy elélvezett, de továbbra is állt.
A harmadik, 41 éves 3 óra alatt négyszer elélvezett. Folyamatosan szexeltünk, szünet nélkül.
Nem kérdeztem, hogy ki mit vett be, mert úgyis letagadják. :-)
Az előző 4-es vagyok.
Mielőtt privátban megkeresne valamennyi kiéhezett fiatal kandúr, megírom, hogy egy ötvenes, telt testalkatú nő vagyok, szóval, valószínű, hogy nem rám vágytok, ne pazaroljuk egymás idejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!