Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a férfi vmilyen potencianövelőt szed, akkor az a nő hibája ugye?
Nezd a forditottjat.
En is szednek valamit erre ha lenne lanyoknak. Mert a stressztol es betegsegtol total en is kivagyok es nincs kedvem. Kozbe pedig parom kedvere szeretnek tenni...es errol nem o tehet, s bem is tetszik kevesbe
Ne hibaztasd magad
nem feltétlen
ne hibáztasd magad,amíg erről meg nem bizonyosodsz!!!!
lehet pont azért szedi,mert kíván,de nem működik másképpen a cerkája!!!
..
Csatlakozom az előzőekhez. Velem volt ilyen, már régen, de első "barátnőmmel" végülis azért nem feküdtünk le egyáltalán, mert konkrétan szorongtam, féltem tőle amilyen debil volt. Ha benned volt már ilyen empátia hogy ide is felrakod a kérdést, akkor elég könnyen meggyőződhetsz róla. Van-e, volt-e bármi oka erre, mint amit én leírtam?
Ha megértő, kedves vagy vele, akkor teljesen nyugodtan elengedheted ezt, valami más miatt lehet.
Dehogy a te hibád. Ez inkább olyan fizikális dolog, mint ahogy van hogy egy nő nem tud nedvesedni és kell a síkosító. Van pasi akinek kell egy kis rásegítés. Van akinek meg egyáltalán nem megy amúgy. Mert valami anyag hiányzik belőle. Ezek szerek általában nem olyanok, hogy magától feláll, hanem ugyanúgy kell a vágy. Olvass utána. Szóval a te hatásod kell így is, mert csak izgatottságtól áll fel.
Szerintem az lenne a legtisztább amúgy, ha megmondanád neki, hogy tudod és azt is, hogy nem zavar. Mert most képzeld el ő mennyit stresszel így, hogy rejtegetnie kell.
Persze ez akkor ha szereted és ő kell neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!