Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi vmilyen potencianöv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi vmilyen potencianövelőt szed, akkor az a nő hibája ugye?

Figyelt kérdés
Kezdem saját magamat hibáztatni, hogy talán nem kíván, nem akar velem lefeküdni ezért szed tablettát (multkor kaptam rajt, de nem mertem neki említeni, hogy láttam). Azóta elég rosszul érzem magam, hogy biztos miattam van...

2017. szept. 19. 21:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nezd a forditottjat.

En is szednek valamit erre ha lenne lanyoknak. Mert a stressztol es betegsegtol total en is kivagyok es nincs kedvem. Kozbe pedig parom kedvere szeretnek tenni...es errol nem o tehet, s bem is tetszik kevesbe

Ne hibaztasd magad

2017. szept. 19. 21:17
 2/11 anonim ***** válasza:
És van, aki azért szed ilyet, mert több szeretőt is tart a felesége mellett.
2017. szept. 19. 21:20
 3/11 RRR ***** válasza:

nem feltétlen

ne hibáztasd magad,amíg erről meg nem bizonyosodsz!!!!

lehet pont azért szedi,mert kíván,de nem működik másképpen a cerkája!!!

..

2017. szept. 19. 21:32
 4/11 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előzőekhez. Velem volt ilyen, már régen, de első "barátnőmmel" végülis azért nem feküdtünk le egyáltalán, mert konkrétan szorongtam, féltem tőle amilyen debil volt. Ha benned volt már ilyen empátia hogy ide is felrakod a kérdést, akkor elég könnyen meggyőződhetsz róla. Van-e, volt-e bármi oka erre, mint amit én leírtam?

Ha megértő, kedves vagy vele, akkor teljesen nyugodtan elengedheted ezt, valami más miatt lehet.

2017. szept. 19. 21:39
 5/11 anonim ***** válasza:

Dehogy a te hibád. Ez inkább olyan fizikális dolog, mint ahogy van hogy egy nő nem tud nedvesedni és kell a síkosító. Van pasi akinek kell egy kis rásegítés. Van akinek meg egyáltalán nem megy amúgy. Mert valami anyag hiányzik belőle. Ezek szerek általában nem olyanok, hogy magától feláll, hanem ugyanúgy kell a vágy. Olvass utána. Szóval a te hatásod kell így is, mert csak izgatottságtól áll fel.

Szerintem az lenne a legtisztább amúgy, ha megmondanád neki, hogy tudod és azt is, hogy nem zavar. Mert most képzeld el ő mennyit stresszel így, hogy rejtegetnie kell.

Persze ez akkor ha szereted és ő kell neked.

2017. szept. 19. 23:17
 6/11 anonim ***** válasza:
Azért is jobb lenne ha nem kellene rejtegetni, mert akkor pontosabban tudná szedni. Most így lehet többet kell neki, mint amúgy szükséges lenne, mert nem tudja biztos mikor lesz szex.
2017. szept. 19. 23:20
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem. Mindkettőtöké.
2017. szept. 19. 23:23
 8/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki hogy minél nagyobb örömet akar neked okozni. Ennek semmi ahhoz hogy nem kíván. Ha nem kívánna akkor lesz_rná hogy szexeljen veled, nemhogy még költsön is rá. Én is szedek, igaz csak a normál adag negyed részét. Sokkal jobb tőle a szex, magabiztosságot ad, jobban tudok a szerelmemre figyelni. Urológus ismerősöm is szedi, azt mondta hogy semmi baja a cerkának csak nem mindegy hogy az ember egy trabantot vezet vagy egy Nercedest.
2017. szept. 20. 00:21
 9/11 anonim ***** válasza:
10-ből 9-szer igen. Egyszer meg lehet valami szervi probléma is, de az sokkal ritkább.
2017. szept. 20. 11:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem a nő hibája és egyszerüen nem hiba. Neked akar örömet szerezni, ha nem így lenne más nőknél szedné, nem rád áldozná a pénzét.
2017. szept. 20. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!