Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a férfi vmilyen potencianöv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a férfi vmilyen potencianövelőt szed, akkor az a nő hibája ugye?

Figyelt kérdés
Kezdem saját magamat hibáztatni, hogy talán nem kíván, nem akar velem lefeküdni ezért szed tablettát (multkor kaptam rajt, de nem mertem neki említeni, hogy láttam). Azóta elég rosszul érzem magam, hogy biztos miattam van...

2017. szept. 19. 21:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet csak kisebb a libidója (fizikailag). Meg lehet a napi stressz, fáradtság, miegymás. Ne feszélyezd. Beszéljétek meg, h tudja, h tudod, és nincs semmi gond.
2017. szept. 20. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!