Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha a férfi potencianövelőt...

Ha a férfi potencianövelőt használ, mikor a nő teherbe esik, az árthat a születendő babának?

Figyelt kérdés
2014. nov. 25. 11:25
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ, konkrétan mit szedett.
2014. nov. 25. 11:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Még semmit, csak tervezzük, mert nem a legtökéletesebb a dolog... Ha esetleg tudna ajánlani valaki olyat, ami nem árt, megköszönném. És melyik az, ami árthat?
2014. nov. 25. 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért van rá szükség? Nem lehet az alap problémát máshogy kezelni???
2014. nov. 25. 11:34
 4/9 A kérdező kommentje:
Hat vajon miert... Biztos nem viccbol. Azert van ra szukseg, mert nem mukodik ugy a dolog, ahogy kellene, es kisbabat szeretnenk. Milyen mas modszerre gondolsz?
2014. nov. 25. 11:37
 5/9 anonim ***** válasza:
Ne kapd fel rögtön a vizet, nem rosszból kérdezte... Szerintem érdemes lenne elmenni andrológiára, hogy egyáltalán a spermával mi a helyzet. Azt feltétlenül meg kellene nézetni, meg egy hormonsor se ártana. Lehet, hogy merevedést tünetileg helyre teszitek, de ha a háttérben a spermán is javítani kellene, akkor hiába csináltok erekciót.
2014. nov. 25. 11:55
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Sokféle probléma okozhat merevedési zavart, talán hormongond is, ezért kérdeztem, hogy mi az eredeti probléma. Vérellátási zavart is tök jól tudnak már orvosolni, stb. Egy andrológiai kivizsgálást előbb megejtenék, mielőtt gyógyszerhez nyúlnék. Nem cikizésből mondtam, csak gondoltam, talán tudjátok, mi áll mögötte és arra talán tudnánk más tanácsot adni, mint gyógyszert.
2014. nov. 25. 11:58
 7/9 A kérdező kommentje:

Ilyen vizsgalatokra szerintem azutan kell elmenni, ha honapokig nem sikerul. Nekunk ez lesz az elso honap probalkozas.

Azert kapom fel a vizet, mert a kerdesre szeretnek valaszt kapni, nem pedig otleteket a ferjem gondjaira, mert ez egy mas kerdes es most nem tartozik ide.

2014. nov. 25. 12:00
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha fiad lesz allo futykossel szuletik majd! :D remenykedj h lany legyen. :-)

Viccet felre teve. :-). Nem gondolom h gondot okozna. Hiszen az a spermakra nincs hatassal. Semmi baja nem lesz a szuletendo gyereknek ha ugy csinaljatok. De ha nagyon aggodsz kerdezz ra orvostol, itt ugyis mindenki csak arra kivancsi minek a gyogyszer ehhez! Meg majd kapsz par jo szextanacsot, vagy h a ferjed, parod nem szeret, el fog hagyni azert nem all rendesen. Ertelmes valaszra 1-2 ha szamuthatsz. Jo oke en is elpoenkodtam az elejet de nem rosszindulatbol. :-)

2014. nov. 25. 12:01
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Te tudod. Szerintem ide tartozik, de működhet a struccpolitika is. Sok sikert!
2014. nov. 25. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!