Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hol tudnék szexelni az új...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék szexelni az új barátnőmmel?

Figyelt kérdés
34 évesek vagyunk és egy társkeresőn ismerkedtem meg a nővel. Sajnos haza nem vihetem mert a szüleimmel lakok és csak két szoba van és így ez nem nagyon megoldhatóm Arra gondoltam még hogy szállodába esetleg, de sajnos eléggé le vagyok égve így nem nagyon engedhetem meg ezt magamnak. A nő is olyan lako körülmények között él hogy nem nagyon tudna férfit felvinni, így valami helyet kéne találnunk ahol együtt lehetünk. Mit tudtok ajánlani?
2019. jan. 13. 19:14
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
34 éves vagy, nem 14, szedd össze magad. Anyádék meg fogják érteni, ha hazaviszed. Intézd úgy, amikor nincsenek otthon és akkor nem baj, ha kicsi a lakás. De ha összejöttök, akkor mit fogsz csinálni? Évente 1x szexelni, amikor úgy alakul? Könyörgöm...
2019. jan. 13. 19:16
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Motel, búvóhely? 34 éves felnőtt ember vagy, ennyire azért csak tudsz tán tájékozódni, keresgélni. 10körül már lehet kapni egy éjszakát

Plusz nem ártana tudni, hogy Pécsett, Szegeden, Egerben, esetleg Debrecenben akartok találkozni

2019. jan. 13. 19:17
 3/7 A kérdező kommentje:
Pestiek vagyunk....
2019. jan. 13. 19:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Osztom az elsőt.
2019. jan. 13. 21:48
 5/7 anonim ***** válasza:
ha pesten nem találtok helyet akkor sehol a pénzt is szánsz rá akkor meg főleg
2019. jan. 13. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Autóban egy eldugott helyen, termálfürdő/uszoda öltözőjében (sok helyen koedukált öltözökabinok vannak)
2019. jan. 14. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:
hűha
2019. jan. 14. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!