Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék a barátnőmmel egyszerre szexelni, hogy kérdezzem meg tőle?
Szóval az egyik legjobb barátnőmmel mindketten szinglik vagyunk és mindketten gyakran szexelünk.
Viszont szeretném, ha együtt lehetnénk szex közben. Nem szexuálisan, hanem csak szeretném, ha ő is szexelne amig én is. Akár másik pasival, akár ugyanazzal.
Nem vagyok leszbikus, nem érdekel, nem szeretnék tőle semmit, csak szeretném látni miközben szexelik.:)
Hogyan mondjam el neki, hogy ezt szeretném? Ti hogyan reagálnátok ebben a szituban?
Róla annyit, hogy volt már leszbi kalandja, többes szex még nem.
Köszi. Fiúk és lányok véleménye egyaránt jöhet.
24/L
Szerintem mondd el neki nyugodtan, ha tényleg jó barátnők vagytok. Nekem volt már olyan barátnőm, aki azért feküdt le egyszer a barátnőjével, hogy elmélyükjön jobban a barátságuk.
Szerintem nálad is erről lehet szó, szintet lépne a barátságotok.
F
Lehetséges, hogy erről lenne szó. Azt tudom mit mondjak neki, csak azt nem, hogy milyen reakciók lehetnek. Ezért kérdeztem, hátha volt már valaki ilyen helyzetben.
Nem vagyunk szégyenlősök, sokszor vagyunk meztelenek egymás előtt, láttuk már minden részét egymásnak :)
Nyugodtan kerdezd meg tole, abba semmi nincs ha meg kerdezed, ugyis csak baratnok vagytok, nem vagytok egyutt szerintem siman bele menne, de ha nem akkor se lenne benne semmi legalabb meg kerdezted, az ilyeneket meg kell es meg lehet beszelni hogy kinek mi a vagya... :)
24/F
#5:
És mind a 2 srác meghúzott mindkettőtöket?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!