Ha a barátnőmmel egyszerre jelentkezünk au pair-nek az USA-ba, van rá esély, hogy nagyjából egy helyre kerüljünk?
Én ezt a kérdést nem értem. :D :D :D
Mi köze van az azonos időben leadott regisztrációhoz, a lokális távolsághoz? :D
Ez az egész úgy működik, pl.: APIA-nál, hogy leadod a jelentkezésed, elmész interjúra, kitöltesz egy tesztet, megkapod a választ, hogy részt vehetsz a programban, megkapod a kis adatlapodat. Kitöltöd, és várod a jelentkezőket, ugyan ezt csinálja a barátnőd. És ha rátok talál a megfelelő család, megfelelő környezetben, akkor szépen elkezdtek beszélgetni, megtörténik a matcholás.
Nyilván ha az egyikőtök megtalálja a tökéletes családot, utána a másik tud avval is kooperálni, hogy ha írnak a közelében élő családok, akkor azokat előtérbe helyezi.
De én ezt biztos, hogy nem kockáztatnám be.
Ha barátnőmmel jelentkeznék, akkor nagyjából egyszerre bonyolítanánk, de tuti nem egyszerre találnánk családot, lehet neki 2 hét alatt sikerülne, nekem meg 2 hónap alatt, vagy fordítva.
Illetve csak azért menjek egy családhoz élni, hogy közel legyek a barátnőmhöz??! Kibírhatatlan lenne.
Amerikába a családhoz kell igazodni, hogy ők megfeleljenek, a lehető legnagyobb mértékben, és a lehető legjobban megfeleljen a hely is.
Jó hely, jó család, és csak ezek után jön az, hogy na és a barátnőm milyen messze került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!