Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem furcsa hogy egyszerre álmodtuk ezt a barátnőmmel?
Arra gondolok hogy:
Tegnap előtt este én ezt álmodtam, eddig még sosem álmodtam vele, főleg nem ezt:
Valami helyen voltunk, és nekem el kellett mennem pillanatra valahova, mire visszamentem a barátnőm már nem volt ott. Lelépett egy sráccal valami tanyára..:) Ahol több srác is volt. Nem "A" miatt vagy nem emlékszem.. mikor felhívtam kérdeztem hol vagy, azt mondta hogy eljött a sráccal. Utána visszajött hozzám és mintha mi sem történt volna, viselkedett. Valami ilyesmi volt de annyira a végére már nem emlékszem.
Ő meg pont rá való nap este azt álmodta hogy:
Én megjelentőm a kapujuk előtt a kocsival, benne ült egy másik lány vele, mire kiszálltunk, a barátnőm kijött (kinézett kiaz) mire én megcsókoltam előtte a lányt, mire a barátnőm sirva beszaladt.
Nem furcsa egybe esés? mi lehet ennek a mondani valója?
Igaz volt vagy 3 napja egy kis veszekedésünk, dehát az am is van mindig :D
Várom a véleményeket.
egyazon vérvonalból származtok régen ikrek voltatok mint a 2 Lotti csak elválasztottak titeket.
Külön külön családnál vagytok.
Szóval ikrek vagytok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!