Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyunk barátnőmmel, szerintetek ez nem furcsa? [megöl amiért ezt itt megjelentetem, de nem baj]
Figyelt kérdés
"ő had masztizzak, kérlek annyira kell, tegnap kb. 8percig se csináltam SS túl hamar vége lett, mert túl gyorsan csináltam, naaaaaaaaaaaaa engedd meg kérlek nem lesz semmi baj:) csak kukidra gondolok meg arra hogy belém megy:P"
//kitalálhatjátok, hogy én vagyok a fiú[20] és ő a lány[20] :D kíváncsi vagyok a véleményetekre, kettőnk között kb 280km van :(
2009. okt. 6. 11:02
1/12 anonim válasza:
És akkor mi is van?
Mi itt a kérdés??
2/12 A kérdező kommentje:
Ezt neten küldte el nekem :)
2009. okt. 6. 11:08
3/12 A kérdező kommentje:
Az hogy normális e az, hogy mindig engedélyt kér masztizásért :D
2009. okt. 6. 11:09
4/12 anonim válasza:
Hát, szerintem addig örülj míg beszámol a dolgairól és nem mindent a hátad mögött csinál :)
5/12 anonim válasza:
Az ilyesmi kb annyira izgató, mint a cukorkát a kirakatüveg mögül nézni. Ha pedig barátnődnek már ennyire viszket, akkor nem árt majd odafigyelni rá, hátha másnál keresi majd azt a "kukit".
7/12 anonim válasza:
Egy normális lány,erről nem beszél,főleg nem telefonban vagy sms-ben.Amúgy meg honnan tudod,hogy valóban igazat ír?Attól,hogy ezt elmoindja,még nyugaodtan megcsalhat.Nem látsz a távolba.
8/12 anonim válasza:
azért aranyos a másik palitól, hogy ennyit képes várni rád
szerintem értékeld.
9/12 anonim válasza:
utolsó vagyok, nem ide szántam, csak a fiam elnyomkodta, blabla... mindegy is, bocs.
10/12 anonim válasza:
nemtom, lehet h ezegy burkolt kijelentése annak, hogy már nemnagyon bírja szex nélkül, pasi nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!