Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit kellene tennem a "barátnőm...

Mit kellene tennem a "barátnőmmel"?

Figyelt kérdés
Eddig ez a lány az egyik legjobb baratnőim köze tartozott, de most fel sem fogom a történteket. Miután az osztálypenzből elsikkasztott egy bizonyos összeget azután felszívódott, még nekem se írt és nem is válaszolt egyáltalán egyik üzenetemre se, pedig tudta, hogy már én is elő lettem véve, hogy 'tudnom kellene, hogy hol van...' Miután újra megjelent az iskolába, feltűnt, hogy az én pólóm van rajta ( amit ezer éve keresek) csak összevagdosva, és azt állította, hogy az öve (pedig esküszöm véli érem a saját dolgaimat) ezek után kicsit fagyasztva lettem, és az anyukám ezek után merte csak elmondani, hogy mióta nálunk volt (csak egyszer volt) nincs meg a jegygyűrűje és még egy másik is eltűnt. Nem gyanúsíthatom meg de ez így egyszerre megdöbbentő. Szerintetek mit kellene tennem?

2013. ápr. 20. 17:53
 1/2 anonim válasza:
Nekem az egyik ismerősöm vissza lopkodta a tőle ellopott cuccait, aztán meg jól kiosztotta a csajt. Az ilyenekkel nem érdemes foglalkozni. Kerülj minél messzebb tőle, nehogy téged is belekeverjen valamibe!
2013. ápr. 20. 19:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Egyszer velem is előfordult ehhez hasonló gyerek egyszer volt nálunk ellopott némi kp. Miután rájöttünk hogy tünhetett el azonnal biciklire ültem és a saját házában az anyja szeme elött vertem össze a gyereket. Szoval nked is ezt tudom tanácsolni fogd össze a hajad lányom és intézd el a ribancot.
2013. ápr. 20. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!