A legjobb barátnőmmel (testvéremmel összevesztem) hogy békitsem ki? nagyon fontos nekem meg azt monta énis neki. már megint a féltékenység a baj. Mit kellene tennem h kibéküljünk?
hány évesek vagytok, lányok?
én úgy 13-4re tippelek,de javíts ki, ha tévedek
nem értem a problémát... össze vagytok veszve de azt szajkózzátok, hogy nagyon fontosak vagytok egymásnak? ha ennyire fontosak vagytok egymásnak, akkor mi a fennakadás?
kibeszélni valakit aztán adni a barát(nő)t képmutatás
azt állítani gondolkodás nélkül, hogy mások tuti kibeszélnek minket, az rosszmájúság
parádézni amiatt, hogy egy barátnőnk egy másik emberrel beszél, irigység
kijelenteni, hogy mással nem fogunk érintkezni egy bulin, az hülyeség, képmutatás, álszentkedés
így írni pedig bűn, de mindegy:D
szóval akkor kettő tőmondatban írd le, hogy mi a probléma konkrétan! és egy harmadikban pedig a korotokat
13.. sejtettem:D
nem mondom, hogy "nők", de azért.. lányok..:D keltitek mindig a feszültséget... szörnyűek vagytok:D de majd kinövitek na:)
amúgy a partyarckodás miből áll? milyen nálatok egy party? mármint mi ugyebár iszunk mint a gödény oszt kb ennyi:D remélem ti még nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!