Érzitek úgy, hogy a legjobb barátnőtök mellett senkik vagytok? 15L
Nekem volt ebben a korban egy ilyen barátnőm, de ő nem volt olyan hűdeszép sőt, okos se. Folyton ha beszélgettem egy sráccal, odajött jópofizni, tehát nem hagyott soha kettesben egy fiúval sem. Aztán amikor összejöttem azzal a fiúval, elkezdett rólam dolgokat terjeszteni, és itt nem ilyen kis izére gondolok, hogy pl kibeszélek mást v ilyesmi, hanem olyanokat hogy drogozom, stb. Persze mindenki hitt neki, hiszen a legjobb barátnőm, ő csak tudja hogy én mit csinálok. Ebből hatalmasnagy ügy lett, és ott vége is volt a barátságunknak. Szerintem ha valaki nem érzi jól magát a barátnője társaságában ott már régen rossz minden.
Elég forrófejű tinédzser voltam, én úgy oldottam meg a problémát, hogy azon a nyáron pár barátommal jól megvertük, bár abból is ügy lett, de legalább volt alapja. Annyit mondok, nem ez a megoldás, szerintem beszéld meg vele, mondd el neki hogy mit érzel mellette, biztosan többre mész vele, mint én a verekedéssel :) És ne legyél ilyen önbizalom hiányos, olyan lány nincs a földön, aki ne lenne szép :) Esetleg egy kis átalakításra van szükséged, de fel a fejjel, látatlanban is azt mondom hogy szép vagy, nincs okod szomorkodni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!