Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljunk ha nem tudunk szexelni a barátnőmmel, mert túl görbe a farkam?
Nagyon görbül felfelé és nagyon feszíti a barátnőmet ha benne van. Meg be sem tudom teljesen tolni. Egyikünk sem tudja így élvezi a szexet.
Szerintem amúgy kórosan görbe, csak félek attól ha megműtik. Mi van ha utána soha többet nem tud megmerevedni?
KB olyan görbe mint egy kifli.
De félek a műtéttől :(
A herémet 2 évvel ezelőtt műtöttek, erre most ez :(
Mi van ha megsérül benne valami és soha többet nem merevedik meg?
Ha ez a helyzet, nem mindegy hogy igy nem szexelsz vagy úgy?
Egyébként csak olyan mütétet csinálnának, ami nem okoz nagyobb bajt.
Szia!
A leírásból ítélve, ezzel a lánnyal volt először szexuális kapcsolatod. Ha ez így van, felvetül a kérdés, hogy vajon csak nála zavaró vagy esetleg más nőknél is?
Az, hogy ilyen alakú a péniszed, arról te nem tehetsz. Ami a műtétet illeti...ha téged ez nagyon zavar (a görbeség), úgy gondolom utána kellene járni a lehetőségeknek. Azt sem biztos, hogy megműtenék, amúgy ha esetleg igen, és te ettől jobban fogod érezni magad, akkor megéri. Nagyon nincs mit elrontsanak, az osztóerekben levő billentyűknek és a barlangos testnek nem esik baja. Az erekcióért az idegrendszer (is) felel.
A kérdés az: Zavar téged? Tenni szeretnél ellene? -> urológus véleménye az első lépés.
Ui: Szerintem nem fogják megműteni.
Erőt s kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!