Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudom, átélni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudom, átélni az orgazmust? 23/L

Figyelt kérdés

Aktus közben érzem hpgy "növekszik" az érzés, de amikor azt hiszem, hogy most lesz az orgazmus, akkor mindig elmúlik.

Nektek már volt ilyen?

2019. márc. 10. 07:25
 1/10 anonim ***** válasza:
97%

Nekem is ez van. Ujjazás közben is. Én már nem foglalkozom vele, ha sikerül, sikerül, ha nem, nem. Nyalástól nagy orgazmusaim vannak, így nagyon jó az aktus, meg amúgy is végig nagyon élvezem, de valahogy nem jön nekem sem az orgazmus behatolástól.

Mindjárt jönnek a gyk szexistenek, hogy tudassák veled, hogy rájuk lenne szükséged, és 10 perc alatt 5 orgazmusod lenne. 😂

25N

2019. márc. 10. 07:53
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
Egyetértek az elsővel, szintèn nőkènt ìrom :) 😂
2019. márc. 10. 08:00
 3/10 anonim ***** válasza:
69%

Sokat kell gyakorolni!

Vagy gyakorlottabb partner kell...

😂😛😂

2019. márc. 10. 08:40
 4/10 anonim ***** válasza:
23%
Mivel az orgazmusért első sorban a csikló a felelős azért. Aktus, vagy ujjazás során a csiklót általában nem éri olyan stimuláció, ami elég lenne az orgazmus létrejöttéhez.
2019. márc. 10. 09:04
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Próbáltad már tapasztaltabb férfival? Ismerj meg!
2019. márc. 10. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaaaaj megjött a szexisten :D
2019. márc. 10. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:

Mert ragorcsolsz, es fogalmad sincs hogy mi a jo neked.

Onkielegits, es ha kitapasztaltad h mi valik be, akkor tanitsd azt meg a pasidnak is :)

2019. márc. 10. 11:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak,

Ezt a tanitsd meg kérdést felejtsétek már el :-)

1. Tudomásul kell venni, hogy vannak olyan lányok, akiknek legalább félóra izgatás-nyalás-ujjazáskombó kell, amig orgazmusközelbe ér, sőőőt, nagyon sok ilyen van.

Sok pasinak, (sztem 70%) nincs ehhez türelme, vagy nem szeretik egymást ÖNZETLENÜL !!!. Ezért van annyi nőnek orgazmusgondja.

2. Sztem rágörcsölsz az egészre, hogy orgazmuscentrikusan élvezkedtek. Nem jó, ne az orazmusért kapd be a farkát, vagy akarjon elnyalni a pasid, hanem csak úgy, mert ráértek, kedvetek van hozzá egymással játszani és ha elmész, akkor elmész, ha nem akkor nem. Erre agybna kell ráállni. Aztán egyszer csak hopp, és elélvezel. Na ha ilyenkor megkérdezi a pasid : hogy jó volt drágám ?

Grrrr, na ettől mentsen meg a sors. A hülyéje :-)

3. Megtanulásból és tusásból nem lehet érezni, abszolút élvezetet adni. Érzéki közeledésből, simogatásból csak ajtófélfasmirglizés lesz, ami meg nem izgató, hanem csak van, mint a tudok dugni valameddig :-)

Szóval, az a pasi akivel nem jó, akár több hónapon át, az kuka, soha nem lesz jó vele.

Vegyük már tudomásul, hogy nagyon ritka az, amikor szinte az elejétől atomjó valakivel. Mellesleg ezért 70%-ban a férfi a felelős :-) De a nőnek meg hagyni kell és elengedni magát, szinte behunyt szemmel átélni.

Nehéz játék ez tudjuk, de a legfontosabb :

Nem szabad küzdeni, meg megtanulni akarni, meg abba a tévhitbe élni, hogy : na majd mellettem megváltozik, stb stb.

2019. márc. 11. 05:52
 9/10 anonim ***** válasza:
135-nél meguntam számolni, hogy hány ilyen kérdésre válaszoltam már.
2019. márc. 11. 17:17
 10/10 nagybotos ***** válasza:

Ne törődj vele, hogy lesz-e vagy sem. Élvezd ha lehet. Úgy gondolom, egészen más értékei a partnernek ill. érzelmi , szeretet dolgok jönnek itt szóba.

Nem szabad küzdeni, meg megtanulni akarni,

2019. márc. 15. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!