Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen átélni egy többszörös orgazmust és hogyan csinálod?
Pontosan hogyan történik? Van közte szünet? Egyre nagyobbak lesznek? Hogy csinálod? Az első után nem hagyod abba az ingerlést?
Nálam ha az első után folytatom már nem esik jól, érzem hogy ennyi, nincs tovább.
Hogy lehet többszörösen átélni ezt?
nő vagyok, férfiaknál nincs többszörös orgazmus, persze lehet több menet stb, de azt nem hívják így, 30 perces szünetekkel
engem a többszörös orgazmus érdekel, amikor egymás után jön több, ami csak nőknél van
De van többszörös orgazmus, keress rá a "multiorgazmusos férfi" című könyvre.
ha már tájékozatlan vagy, legalább ne terjessz butaságokat.
Masztinál elég egy, utána elmegy a kedvem, ha tovább csinálom akkor kellemetlen, érzékeny.
A partneremmel képes vagyok háromszor egymás után. Lovagló pózban sikerül csak. Az első orgazmus után pár percet ülök rajta mozdulatlanul, aztán kezdem újból a mozgást. De miután másodszor elmentem már kimegy a lábamból az erő, utána a pasi már úgymond csak "rángat" a farkán a harmadikig. 😁 de néhány lerc múlva be is következik
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!