Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a nőknél sikertelen férfiak inkább hivatásos lányokhoz járnak?
Figyelt kérdés
Több olyan 30 körüli férfi ismerősöm is van, aki néha-néha elhív egy-egy lányt randizni, amiből az esetek többségében már második sem lesz. A 3-4. ilyen alkalom után pedig úgy fél évig nem hallani arról, hogy bárkivel is találkozna, aztán ismét pár ilyen és ez ismétlődik. Ők valójában hivatásos lányokhoz is járnak?2019. márc. 8. 17:03
1/6 anonim válasza:
Egy részük igen a másik részük meg inkább otthon matyizik.
N
2/6 anonim válasza:
De hogy az ismerőseid közül jár-e valaki hivatásoshoz azt én nem tudom
Nem lenne egyszerűbb megkérdezni ?
Van olyan pasi aki inkább az otthoni fsz verést választja ,minthogy fizessen egy nőnek.
N
3/6 A kérdező kommentje:
1 : Értem, de éveken keresztül maszturbálni, egész életében már elég unalmas lenne.
2019. márc. 8. 17:06
4/6 anonim válasza:
Ha sokat vagy egyedül akkor egy idő után már el fog múlni a
"kell" érzet.
Nagyon sok ember lenne boldogabb, ha ivartalanítanák őket (mindkét nemből). Sok probléma megszűnne a világon.
Bár akkor már legyen legális az orvosi "füvek" többsége is.
Kellemes, vidám bódultság köszöntene a világra.
5/6 anonim válasza:
Aki kicsit igényesebb az inkább Tinderen keres amatőröket. Sok olyan fiatal lány van, akinek jól jön egy kis szponzorálás.
6/6 anonim válasza:
Nem.
A sikertelenek otthon rejszolnak.
Örömlányhoz a csajozni lusták és a kéjencek-speciális igényűek-járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!