Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan hogy valaki azért ölte meg magát mert sikertelen volt a nőknél?
Igen
De van ügyet nőben is.
Szokták mondani gyávák választása az öngyilkosság.
Szerintem meg nem.
Szerintem kibebszott nagy bátorság kell ahhoz ,hogy kinyírd saját magad
L25
Az sokkal gyakoribb, hogy egy bizonyos nőnél nem volt sikeres, és ezért ölte meg magát.
De a kudarcos élet okozhat depressziót, ami ördögi kör, mert attól még kevésbé lesz sikeres, és igy tovább.
Helyes, ha nem szeretnéd megölni magad, és az is, ha az igekötőt egybeírod az igével.
Nekem is szokták azt mondani hogy jól nézek ki, és hogy nem értik hogy miért nem volt még barátnőm. Akkor ez nem igaz? :(
Bár szexeltem már szép lányokkal, csak kapcsolat nem jön össze. Mostmar tényleg nem tudom mi van :/
"Bár szexeltem már szép lányokkal, csak kapcsolat nem jön össze."
Fel a fejjel, én azokra értettem az írásomat akiknek még a szex se jött össze. De akkor sem szabad öngyilkosságra gondolnod ha még szűz vagy és nincs sikered a nőknél!
A külsőd alapján bejöttél a nőknek, mert lefeküdtek veled. Szóval igazat mondanak neked amikor a külsődet dicsérik és nem értik hogy miért nincs nőd. A viselkedéseden kellene csiszolni egy kicsit és a tartós párkapcsolat is összejöhetne. Mivel nem ismerlek, ezért nem tudok tanácsokat adni ezzel kapcsolatban, csak általános dolgokat tudnék írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!