Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen vagyok a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen vagyok a nőknél, szerintetek erre csak ez az egy megoldás van?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm, barátaim sincsenek, semmi szociális életem nincs, ami már egyre jobban zavar, de hiába próbálok változtatni, nem tudok. Nagyon egyedül érzem magam. Sokan ilyen miatt öngyilkosak lesznek. Amit meg is értek, mert nagyon rossz ez.

Szerintetek nekem is ez az egy megoldás maradt?

Minden lány elutasít.:(

Pedig szertnék/szerettem volna családot is, de így sosem lesz sajnos..../

2018. okt. 13. 22:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
24%
Nos, a nőknél akkor lesz sikered, ha jóképű vagy, vagy sok a pénzed. A belső értékeidre magasról tesznek. A mai dekadens korszellem ezt a nézetet támogatja, hogy a külcsín és a forintosítható értékek a minden. Nem csoda, hogy ennyi a rossz kapcsolat és a rossz házas.
2018. okt. 13. 22:04
 2/17 anonim ***** válasza:
93%

Jaj, de rémes ez az egoizmus! Képzeld, másnak sem könnyű a pártalálás!

Addig lehet valami értelmes dologgal is eltölteni az időt. Önkénteskedni, segíteni másokon, hasznos dolgokat végezni.

A szeretet visszatalál előbb-utóbb. A helyedben azt vizsgálnám, hogy te mennyi szeretetet adsz másoknak csak úgy, érdek nélkül, önzetlenül.

2018. okt. 13. 22:04
 3/17 anonim ***** válasza:
82%

Azt írod, hogy még barátaid sincsenek és mégis barátnőt akarsz. Az a helyzet, hogy a legalapvetőbb emberi kapcsolataid sincsenek rendben és te rögtön a legmagasabb szintű emberei kapcsolatot akarod, a párkapcsolatot.

Nyilván ez így nem fog menni. Ne akard egyből lefutni a maratont, ha még nem futottál 1 km-t sem.

Kezdd azzal, hogy rendbe teszed a szociális életedet. Ne akarj elsőre barátot sem. Ismerkedj, haverkodj. Légy kedves, nyílt befogadó az emberekkel. Legyen egy jó szavad a bolti eladóhoz, a pénztároshoz, a buszvezetőhöz, a portáshoz, a pincérhez, stb. Köszönj, mosolyogj (csak ne vigyorogj idétlenül). Kérdezd meg a szomszédodat, hogy hogy van, segíthetsz-e fölvinni a csomagját, szatyrát. Beszélgess.

Nem írtad, hogy hány éves vagy, de nem is érdekes, gondolom már felnőttél. Ha nincsenek barátaid, nincs szociális életed, akkor az amiatt van, mert neked ez kimaradt a gyerek/kamaszkorodból. Akkor épp itt az ideje ezt bepótolni. Kezdd elölről, ahogyan gyermekként kezdted volna. A 2-es jól írja, először te adj önzetlenül, aztán majd az élet visszaadja előbb-utóbb. A jótékonykodás is remek ötlet.

2018. okt. 13. 22:55
 4/17 anonim ***** válasza:
25%
#3, a párkapcsolat és a barátság nem egy kategória. Egyik nem tudja pótolni a másikat, a két dolog között minimális az átfedés. A piros kezeket visszaadtam.
2018. okt. 13. 23:03
 5/17 anonim ***** válasza:
75%
Párkapcsolat? Nők? Örülj hogy nincs púp a hátadon! Szerinted olyan nagy élmény a mai nők többségével együtt lenni? Elárulom: rémes. Inkább örülj hogy nem kell megfelelned pl. egy olcsó telepi műkörmösnek. Mert hát kevés ész, nagy elvárás.
2018. okt. 13. 23:14
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

3-as:

Örülök, hogy visszaadtad... a mit is? Én nem pontoztalak le.

De ha te nem érted amit írtam, akkor mit okoskodsz? A kérdezőnek kimaradt a szocializáció az életéből, mégis párkapcsolatot akar. Ez így nem fog menni.

2018. okt. 13. 23:26
 7/17 anonim ***** válasza:
37%

Dehogy is legyél öngyilokos. :)

Élj boldogan egyedül, az erő legyen veled és a "hardcore for life" :D

A nők/kapcsolatok valójában nem érnek xart se, jobban jársz, ha nem pazarlod a pénzed, időd és energiád értelmetlen randizgatásokra. :) Foglalkozz azzal, amiben te is jó vagy és ne érdekeljen ki mit gondol rólad. :) F

2018. okt. 14. 00:22
 8/17 anonim ***** válasza:
Karnevál című könyvet olvasd
2018. okt. 14. 00:42
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Ez a "kerüld el a nőket", meg a "légy boldog egyedül" tanácsok nagyon jól működnek ELMÉLETBEN. Sajnos az igazság az, hogy nő nélkül az ember hosszútávon szexuálisan frusztrált lesz, ami brutális depressziót okoz(hat), és akkor ilyen gondolatok keletkeznek az ember fejében mint ennek a nyomorult kérdezőnek.
2018. okt. 14. 14:47
 10/17 anonim ***** válasza:
9-es- Ez így van. de itt a 22-es csapdáját láthatjuk. Kellene nő de képtelenség egyet is felszedni, akkor az ember lemond róluk, de akkor meg depressziós lesz, úgy meg végképp elkárhozott. Van a piacon 1-2 libidó csökkentő szer, az hatásos az ilyen esetekben. Érdekesnek tartom azt is, hogy állandóan csak a libidó növelő szerekről hallani, pedig pont az ellenkezőjére lenne szükség.
2018. okt. 14. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!