Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Sikertelen vagyok a nőknél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sikertelen vagyok a nőknél, szerintetek erre csak ez az egy megoldás van?

Figyelt kérdés

Sosem volt barátnőm, barátaim sincsenek, semmi szociális életem nincs, ami már egyre jobban zavar, de hiába próbálok változtatni, nem tudok. Nagyon egyedül érzem magam. Sokan ilyen miatt öngyilkosak lesznek. Amit meg is értek, mert nagyon rossz ez.

Szerintetek nekem is ez az egy megoldás maradt?

Minden lány elutasít.:(

Pedig szertnék/szerettem volna családot is, de így sosem lesz sajnos..../

2018. okt. 13. 22:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges ilyen szerekre pénzt költeni - beleértve az antidepresszánsokat is, amik szintén csökkentik a libidót -, ezáltal a saját egészségedet rontani. Idővel a szervezeted a depresszió és az egyedüllét megszokása miatt alacsonyabb libidót fog generálni. Ilyen az emberi test, amit nem használsz az elsorvad. Én is érzem magamon ennek a hatását pedig még csak 23 éves vagyok.

Ezeket a libidónövelő szereket meg szerintem az 50+-os férfiaknak gyártják, mint a viagrát, hogy tudjanak még teljesíteni.

/9-es voltam/

2018. okt. 14. 15:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Megoldás ? Fogadj be menhelyről egy kutyát! Foglalkozz vele, vidd minden nap sétálni! Sok szeretet tudnak adni, és nem leszel olyan magányos sem !

Ha ronda vagy attól még nem kell feladni! De a sajt tipusodnál próbálkozz . Ha nem vagy “jó” pasi , a csinos nőket felejtsd el!

2018. okt. 14. 15:32
 13/17 anonim ***** válasza:

#9 érdekes, már negyedik éve vagyok nő nélkül, és nem haltam meg, sőt, elmebeteg se lettem. Igen, vannak, akik öngyik lesznek társ nélkül - a kapcsolatfüggő ideggyenge kismókusok. Értük meg nem kár, ha kiszelektálódnak.

Egyszerűbb, olcsóbb, és hasznosabb elmenni havonta egyszer hivatásoshoz, és lerendezni vele a dolgokat.

2018. okt. 14. 15:36
 14/17 anonim ***** válasza:

4 év egyáltalán nem sok azokhoz képest akik évtizedekig vannak ebben az állapotban.

Másrészt, persze havonta-kéthavonta azért el lehet menni hivatásoshoz, az csak a pénztárcádon múlik.

2018. okt. 14. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Így van, a pénztárcámon. És szerinted a barátnő ingyen van, vagy mi???

Ingyen sajt az egérfogóban, komám.

2018. okt. 14. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Egy barátnő/feleség és az ezzel járó kapcsolat jóval többe kerül. Amúgy meg a nők nagyrésze totál gáz az ágyban, így még ezáltal sokkal nagyobb a gond.
2018. okt. 14. 15:52
 17/17 anonim ***** válasza:
Egy ember vagy, aki egyetken lány szívet sem tőr össze, eddig. Ez kivételes adottság.
2018. okt. 14. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!