Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek mennyire normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyire normális dolog, hogy mivel feleségemmel eléggé ritka a szex, elég sokat maszturbálok mostanában? Szinte már függőnek érzem magam.31f

Figyelt kérdés
2019. márc. 3. 16:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

"Próbáltam, csak sértődés lett..."

Ennyi? meg sem magyarázta miért nem?

vegyünk egy példát, ha szülés után van, leül megbeszélni veled, hogy figyelj ez és ez a helyzet, kérlek értsd meg, legyél türelmes stb. ez elfogadható indok.

De az, hogy megszoksz, vagy megszöksz, azzal vagy azt vállalod el, hogy leéled masztizva az életed, vagy változtatsz rajta.

2019. márc. 3. 19:00
 12/16 anonim ***** válasza:
67%

És tzéged nem érdekel h mi az oka h miért nem akar veled?

Megbántottad? Semmibe vetted hétköznap? Vmit nem jól csinálsz az ágyban? Szed vmi gyógyszert? Nem erőltetni kell, hanem az okát kideríteni.

2019. márc. 3. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
31 évesen ez elég korai. Te elfogadod olyannak amilyen, és ő elfogadja a vágyaid? Jah hogy mellékes. Sztem meg nem. És ezt nőként mondom.
2019. márc. 3. 20:53
 14/16 anonim ***** válasza:

Hat azert az mar szomoru, ha ilyen feleseged van. :( Ferjem szerencses mert ilyen problemaja nincs. En is igenylem a szexet, O is, nalunk ilyen problema nincs.

Azert nem kell felrelepned, tudod nem is szabad, viszont akkor marad a maszturbalas.

Lehet felesegednek csokkent a libidoja, vagy nem tudom... De ha mar nem lehet vele megbeszelni ilyen dolgot, akkor azt sem lehet, hogy kideruljon mi az oka ennek. Nem-e stressz, lelkiproblema vagy nem tudom.... De azert nem igy kellene a ferjehez allnia.

33 N.

2019. márc. 4. 14:21
 15/16 anonim ***** válasza:
Nalunk forditva van, a ferjem tufomasul vette hogy ha o nem akkor mas, de nekem szulsegem van ra. Meg kell beszelni...
2019. jún. 17. 07:18
 16/16 anonim válasza:
Hagyd a pi.csbe.Ez válás és vagy megcsalás lesz. Kedves hogy tönkre tesz.
2019. jún. 27. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!