Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mennyire normális dolog, hogy mivel feleségemmel eléggé ritka a szex, elég sokat maszturbálok mostanában? Szinte már függőnek érzem magam.31f
egy ilyen kapcsolatban a párod ha szeret, megengedhetné, hogy találj valakit szexre.
Attól, hogy a párodnak nincs kedve hozzá, neked mlg van rá igényed.
Milyen kapcsolat az, ahol nem beszélik meg a problémákat?
A kapcsolatok alapja a kommunikáció.
Megbeszélés helyett marad a frusztráció, oké, hogy jó darabig masztizol, de egy idő után kevés, főleg ha egy csaj ott fekszik melletted az ágyban.
Majd jönnek a veszekedések. Mindez a kommunikációval elkerülhető lenne.
De kinek mi a jó. Te életed.
Mi ez a feminista baromság, hogy "ha így nem fogadom el, akkor nem szeretem"?
Haver menekülj, amíg nem késő!!!
Ő nem szeret! Ha szeretne, akkor megértené, hogy egy férfinak igenis szüksége van a szexre. Azontúl ha két ember szereti egymást, akkor kívánják is. Egyértelmű hogy kihasznál a nő. 31 évesen még napi szinten kellene gyűrni a lepedőt.
Szóval állj a sarkadra és beszélj vele felnőtt módra, ne pedig úgy, mint egy gyerekes csicska. Indulj ki abból, hogy te napi kétszer szeretnéd, mondjon ő is valamit, aztán lehet alkudozni. Köthetsz esetleg kisebb kompromisszumot, de engedjen ő is. Ha nem megy, akkor menj te, vagy menjen ő.
Nem leszel függő, nyugi.
Én 16 évig voltam ilyen kapcsolatban. A kommunikáció itt semmit nem segít.
Nálunk jó ha havi 1 volt, az is csak addig amíg ő el nem élvezett. Amikor szeretőm lett akkor nem kellett recskáznom, 2-3 napot végigdugtunk. A vége válás lett.
Azt ajánlom ne szenvedj, úgyis válás lesz a vége. Nézz olyat akivel hasonló az étvágyatok. Kár ilyen nő mellett vesztegetni az éveidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!