Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog ha mostanában amiatt vagyok szomorú hogy későn vesztettem el?
Igen, normális. Velem is ez van. Régen nagyon sokat tudtam ezen tűnődni, gondolkozni, mostanra azért már javult a helyzet.
Én konkrétan 21 évesen veszítettem el, most 25 vagyok és az utóbbi egy évben csillapodott a dolog már, hogy nem agyalok annyit ezen, persze még néha eszembe jut. A legrosszabb az volt, hogy ráadásul a mai napig legjobb barátaim elveszítették akkor 15 éves korunk körül és én meg első sorból nézhettem végig, ahogy ők megtalálják már akkoriban a kölcsönös szerelmet és meséltek a szexről, stb.
Ez a "seb" (aki nem élte át, úgy sem érti, miért hívom ezt így) sosem fog teljesen eltűnni, de az idő majd javít rajta. 6-7 év szexualitás kimaradt az életemből, de az a 6-7 év rengetegnek tűnik most, mert még csak 25 vagyok. Később amikor idősebbnek leszek, már nem fog ilyen soknak tűnni. Ennyi vigaszunk lehet, meg hogy tudatosan megpróbálunk a jelenben élni és nem a múlton rágódni (mert az nem visz előre az életben sehová).
Próbáld meg másként értékelni az eddigi eredményeket ...
36/f szűz 😒😒😒szerinted???
Én is sokszor kesergek ezen mostanság. De legjobban az bánt hogy lett volna lehetőségem tiniként is szexelni, de valamiért nem éltem vele.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!