Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mennyi idővel állt helyre a szexuális kapcsolat a párotokkal?
Figyelt kérdés
Hölgyek és férfiak tapasztalataira is kíváncsi lennék, valamint arra, hogy meddig szoptatta a babáját az anyuka, a szexuális kapcsolatra milyen hatással volt a szoptatás elhagyása?2019. febr. 27. 10:34
11/18 A kérdező kommentje:
A szoptatással kapcsolatban azt hallottam, hogy az ahhoz szükséges hormonok gátolják a hüvely nedvesedését. Bár lehet, hogy ez teljesen egyénfüggő.
2019. febr. 27. 13:09
12/18 anonim válasza:
Ez hülyeség. A pasik “lenyugtatása” miatt mondják.
Tudod, mi okoz egy újszülött mellett hüvelyi szárazságot? hogy anyuka 0-24 ben tolja a szoptatást, pelenkázást,fürdetést, böfizetést....na, a kimerültség viszont okozhat ilyet.
13/18 anonim válasza:
nálunk olyan 3-4 hónappal rá már volt szex, de párom elmondása szerint, úgy igazán olyan fél év után élvezte, meg miután már nem szoptatott.
14/18 anonim válasza:
6. het utan.
untana minden szipi szuper volt, minden gond nelkul. szoptatni pedig 1 eves koraig szoptatott. akkor is inkabb o hagyta abba, tej volt akarmennyi.
F
15/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. A fáradtság egész biztosan megvan, szerepet játszhat. Ezt még a baba is valahogy megértette, három hónapos korától már átalussza az éjszakákat.
2019. febr. 27. 15:59
16/18 anonim válasza:
Sokáig szoptattam, amiatt is lehet, hogy olyan 2 év után kívántam először a szexet. De az is lehet, hogy több tényezős volt. Nagyot csalódtam a férjemben, mert nem állította le az anyját, aki túlságosan beleszólt a babával kapcsolatban egy dologba, amihez nem értett és megőrültem tőle. Szóval lelkileg rámentünk. Aztán jött 3 éves korig egy nemalvós korszak, amikor óránként ébredt reggelig és zombik voltunk, akkor meg azért nem érdekelt a szex. Aztán jött egy óriási konfliktus, ami miatt elhidegültünk és mire a gyerek 4 éves lett, beleszerettem másba. Valószínű elválunk, bár nincs kiért, már nem szeretjük egymást.
17/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, tanulságos volt. Remélem azért nálunk két évig nem fog tartani ez az időszak. Azért elég nehéz kivárni, de úgy vagyok vele, hogy ezt az áldozatot most a gyermek miatt meg kell hozni. Persze a gyermek gyönyörű, és soha életemben nem gondoltam volna, hogy ekkora öröm lesz. Nem olvasni a médiákban erről semmit, hogy az apák mit élnek meg, nem nagyon beszélnek róla. De ott van az ember akarattól fúggetlen belseje, ami követeli magának, amit a természet igényel, és ezt fékentartani erőpróba, áldozat, de szerencsére ellentételezi a gyermek miatti öröm.
2019. febr. 28. 11:05
18/18 anonim válasza:
Mi a 6 . hét után kezdtünk újra szexelni. Kb fél évig szoptatott. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!