Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülés után mennyi idővel állt helyre a szexuális kapcsolat a párotokkal?
Nálunk is 4-5 hét volt.Igen,tudom hogy 6 hetet kellett volna várni de en nem bírtam tovább.Ez most nagyon furan és betegen fog hangzani de szerintem életem egyik legjobb szexe volt az...Nem fajt semmi,es annyira kivantam a ferjem mint regen amikor megiamerkestunk.Lehet a hormonok miatt.Utána már megint redszeres volt a nemi életünk.
28N
1,5.
Császárral szültem
Hüvely szárazsággal küzdöttem ,síkósítókra allergiás vagyok még az orvosi vazelinre is.
Volt hogy szó szerint szárazon mentem el.
Hiába volt csikló orgazmusom nem nedvesedtem be vagy ami kicsi volt nem csúszós nem síkos volt hanem száraz tapadós.
Hiába kívántam a páromat egyszerűen katasztrófa volt a szex, megölte a kapcdolatunkat. Mire helyre jöttem belűl biológiailag addigra már tönkre ment a kapcsolatunk 1x 2 x meg próbáltuk működött a dolog de már idegenek voltunk egymásnak.
Aztán jött a vita az agresszivitás ,tetlegesség párom részéről így addíf fajúét hogy véget vetettem a kapcsolatunknak és útjára engedtem.
25N
Köszönöm a választ. Nagyon szomorú, hogy ide vezetett a dolog.
Barátaimtól érdeklődtem az alapján leginkább a szoptatáshoz kötődött, az hogy mikortól tudtak újra együtt lenni párjaikkal.
A fentiek szerint nem csak ez számít.
1. 6 hét
2. már a 4. héten kerülgetett, mintt macska a forró kását :)
(mindkettő hüvelyi szülés volt , a szoptatáshoz ennek semmi köze)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!