Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülés után mennyi idővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után mennyi idővel állt helyre a szexuális kapcsolat a párotokkal?

Figyelt kérdés
Hölgyek és férfiak tapasztalataira is kíváncsi lennék, valamint arra, hogy meddig szoptatta a babáját az anyuka, a szexuális kapcsolatra milyen hatással volt a szoptatás elhagyása?

2019. febr. 27. 10:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 4 hétre, igaz, akkor még csak petting volt a 6.hétig. Szoptatni nem sokáig volt alkalma, mert gyenge volt a teje, azt hiszem, csak 3 hétig.
2019. febr. 27. 10:40
 2/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is 4-5 hét volt.Igen,tudom hogy 6 hetet kellett volna várni de en nem bírtam tovább.Ez most nagyon furan és betegen fog hangzani de szerintem életem egyik legjobb szexe volt az...Nem fajt semmi,es annyira kivantam a ferjem mint regen amikor megiamerkestunk.Lehet a hormonok miatt.Utána már megint redszeres volt a nemi életünk.

28N

2019. febr. 27. 11:04
 3/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Azt legyetek szívesek odaírni, hogy Férfi vagy Nő írta a választ.
2019. febr. 27. 11:05
 4/18 anonim ***** válasza:
65%

1,5.

Császárral szültem

Hüvely szárazsággal küzdöttem ,síkósítókra allergiás vagyok még az orvosi vazelinre is.

Volt hogy szó szerint szárazon mentem el.

Hiába volt csikló orgazmusom nem nedvesedtem be vagy ami kicsi volt nem csúszós nem síkos volt hanem száraz tapadós.

Hiába kívántam a páromat egyszerűen katasztrófa volt a szex, megölte a kapcdolatunkat. Mire helyre jöttem belűl biológiailag addigra már tönkre ment a kapcsolatunk 1x 2 x meg próbáltuk működött a dolog de már idegenek voltunk egymásnak.

Aztán jött a vita az agresszivitás ,tetlegesség párom részéről így addíf fajúét hogy véget vetettem a kapcsolatunknak és útjára engedtem.

25N

2019. febr. 27. 11:05
 5/18 anonim ***** válasza:
Ui. Szoptatni nem tudtam mert első perctől elutasította a mellem a kislányom. 3 hónapig fejtem. Vegül elapadt így tápszeres lett.
2019. febr. 27. 11:06
 6/18 anonim ***** válasza:
1,5 ÉV (le maradt)
2019. febr. 27. 11:07
 7/18 anonim ***** válasza:
Kettes vagyok.Lemaradt hogy kb en is csak 3 hónapig tudtam szoptatani a kisbabam.A kórházban szülés után raszoktattak a cumisuvegre es a cici már nem kelett neki.Aztán sajnos olyan betegsegem lett amire szteroidokat kellett szednem más egyéb gyógyszerekkel kombinálva így már a lefejt tejet sem tudtam oda adni neki.
2019. febr. 27. 11:26
 8/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Nagyon szomorú, hogy ide vezetett a dolog.

Barátaimtól érdeklődtem az alapján leginkább a szoptatáshoz kötődött, az hogy mikortól tudtak újra együtt lenni párjaikkal.

A fentiek szerint nem csak ez számít.

2019. febr. 27. 11:27
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

1. 6 hét

2. már a 4. héten kerülgetett, mintt macska a forró kását :)

(mindkettő hüvelyi szülés volt , a szoptatáshoz ennek semmi köze)

2019. febr. 27. 12:23
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Császáros Szülés után 2 hónappal történt az első próbálkozás, de fajt neki, utána kb 2 hétre rá próbáltuk meg újra, ismét hasonló eredménnyel csak mar kevésbé fajt neki, majd talán harmadszorra vagy negyedszerre volt fájdalommentes. Ez kb a szülés után 4 hónappal volt. Közben a kezdetektől szoptatott, majd egy idő után atálltunk arra hogy lefejte a tejet és úgy adta a babának. A szexuális élet még 8 hónappal később sem állt vissza, es nem tudom hogy lesz e egyáltalán még olyan mint a baba előtt. A 4 hónap után egyébként elapadt a tej, de ez nemigazan változtatta meg a dolgokat. A szülés előtt heti 2 alkalom megvolt, plusz 1-2 alkalommal csak orális szex, mostanság meg heti 1 összesen....
2019. febr. 27. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!