Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar egyes lányokat szex közben, hogy ég a lámpa?
Üdv a klubban báttya! Nekem is volt ilyen exem, mindig le kellett kapcsolni a villanyt. Egy darabig belementem, hátha javul, de semmi, aztán már erélyesebb voltam, mert elegem lett ebből a demo módból, hogy alig volt látvány, nulla felszabadultság. Nem érdekelt, égve maradt a villany. Persze, így meg ő nem volt teljesen ott fejben. Egyre szаrаbb lett az egész. A végén már nekem alig volt kedvem, inkább másokkal/exekkel fantáziáltam.
Nem is lett belőle olyan hosszú kapcsolat. Pedig tényleg csinos volt, mondhatni, jó csaj volt. Ha nem az egyik legcsinosabb, akivel valaha voltam. De ha ekkora a gond fejben, semmit nem ér az egész.
Saját tapasztalatom az, hogy az ilyen emberek nem változnak, kár rájuk minden perc, mert ezek nem olyan szexuális dolgok, amelyek megváltozhatnak. Sajnos vagy nem sajnos, a szexben egy olyan partner kell, aki alapvetően passzol és csiszolódni már csak apróságokban szükséges, vagy olyan dolgokban, hogy pl.: extra perverziók kipróbálása, amelyek elmaradása amúgy nem megy a kapcsolat/szex rovására. Pl.: engem izgatnak ezek a szexi hálós harisnyák, combfixek, de ha a lány ezekre nem vevő, megvagyok nélkülük.
De aki ilyen gátlásos, önbizalomhiányos, szex csak az ágyban, az nem illik össze egy olyannal, aki felszabadult, tojik a fényekre, „alkalmatlan” helyekre (pl.: konyha, fürdőszoba) és kész.
Én azt mondom neked, ebbe bele fogsz őrülni, keress mást, aki nem törődik ilyenekkel. Meglátod, milyen k*rv* jó lesz, amikor odajutsz egy lánnyal, akinek a fejében rend van, hogy „pöccre indul” minden és őt csak te fogod érdekelni, nem az, hogy nyitva az ajtó/ég a lámpa/túl csend van/este van/reggel van stb.
Önértékelési gondjuk van az ilyen lányoknak,nőknek!
Szerencsére én kb bárhol bármikor tudok a párommal szexelni, minden a legnagyobb rendben.
Elégedett vagyok magammal, ennyi a titka. ;)
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!