Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavar egyes lányokat szex közben, hogy ég a lámpa?
Figyelt kérdés
Engem izgat, ha látom mi történik, néhány lány azonban nem szereti világosban csinálni. Főleg kutya pózra váltás előtt kell egyből lekapcsolni a villanyt. Miért zavar ez titeket lányok? Nem szeretitek, ha másik lyukat is meglátjuk? :D2019. febr. 24. 16:24
1/15 anonim válasza:
Nem minden lányt zavar, csak azokat akik önértékelési problémákkal küzdenek.
2/15 anonim válasza:
Engem nem zavar, de neha jobb sötétben.
3/15 Boszorkány_ válasza:
Engem pl a sötét zavarna szóval nem zavar minden lányt.
Lehet h nincs megelégedve magával a bnőd...
4/15 anonim válasza:
Szégyelős vagyok,nemregóta vagyok a párommal,és az önbizalmam is 0.
Ha sötét van könnyebben eltudom magam engedni,átadni az érzéseknek.
Nyilván ez idővel elmúlik,legalább is nálam.
5/15 A kérdező kommentje:
Hm, logikusnak tűnnek a válaszok. Köszönöm. De ezt tapasztaltam franciánál is. Esetenként ott ruhában voltak. Erről mit gondoltok? :)
2019. febr. 24. 16:42
6/15 anonim válasza:
Én nem szeretem, ha rendesen nagyon világos van, mert romantikus lélek vagyok és.a hangulatvilágítás beindít. Teljesen sötétben viszont kínszenvedés szexelni, azt biztosan nem szeretném, viszont egyébként azzal nincs kimondottan bajom, ha világos van.
Azok a nők szeretik inkább sötétben csinálni, akik nem merik elengedni magukat szex közben, gátlásosak és önbizalomhiányosak is egyben.
21/N
7/15 anonim válasza:
Voltál már nővel, kedves kérdező? Vagy ezeket olvastad valahol?
8/15 anonim válasza:
Ha valaki kutyánál akar villanyoltást, szerintem attól fél, hogy látható a végbélnyílása vagy az afölötti rész, ami nőknél is igen szőrös tud lenni. Jártam így, mikor "ott" nem nyírtam még a szőrt, bár a párom nem szólt, csak feszélyezett kicsit.
9/15 anonim válasza:
Pl nem szeretnénk ha bárki belátná az ablakon.
Max sejtelmes félhomály
10/15 A kérdező kommentje:
Hetes, igen voltam. De tőlük annó nem kaptam ilyen válaszokat, csak "nem és kész" vagy "nem akarok erről beszélni" Ezt tiszteletben tartva inkább hagytam, de attól kíváncsi maradtam, ennyi az egész.
2019. febr. 24. 18:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!