Mit csináljak, ha nagyon zavar az éjszakai vezetés? Egyszerűen megvakulok néhány autós lámpájától!
Valahogy a szemem nem bírja az erős fényt. És némely autós ha szembe jön, annyira vakít, hogy már fáj a szemem! És ideges is vagyok ha éjszaka kell vezetnem!
Mit csináljak?
Nem lehet hogy belenézel?
Nézd a saját sávodat, annak is a jobb oldalát.
Ne nézd a lámpáját, nézz jobbra, én az út jobb szélét szoktam nézni. Sokan csillagvizsgálónak hiszik magukat, azért ver felfele a lámpájuk, meg van egy kettő utólagos homasita gagyi xenon.
Ha nagyon vakít villants rá, 10-ből 8 ilyenkor leveszi a reflektort, 2 meg visszavillant hogy ő is tompitotton van.
De meg lehet állapítani hogy aki reflektorral jön és nem veszi le villantásra, annak csapd fel te is a reflektort.
De vannak érdekes emberek, kanyarból kiérek, világít mint a megveszett hétszentség, villantok kettőt, semmi, várok pár másodpercet, feltolom a reflektort, pár másodperc, emberünk lekapcsolja a reflektort, én is egyből lekapcsolom. Majd ottvagyok tőle pár méterre és a pofámba tolja a reflektort meg a kettő ködlámpát mellé, hogy érezzem a szeretetét. Az ilyennek az anyját azért sajnálom, hogy mennyit csuklik.
Lehajtod a napellenzőt.
Amúgy meg én is tapasztalom hogy sok autónak majdnem olyan erős a tompítottja mint az országútija.
Ennek oka hogy megveszik a kínából exportált H 4 milliós fényű xart és belevakítanak a világba.
És mikor már mindenkinek ilyen van azt hiszed hogy a te szemed rossz. És hogy láss te is veszel valami erősebb pilácsot. Én erre jöttem rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!