Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedül vagyok ezzel a fétissel, vággyal?
Férfias férfi vagyok, izmos, saját vállalkozásom van, egyedülálló. Alapból mindenki "macsónak" néz. Sosem volt gondom a nőkkel az ismerkedés terén.
Azonban a szexualitásom nem mindennapi. Sőt, annak sem lehet nevezni.
Az indít be, ha költhetek egy nőre. Elviszem vásárolni, nyaralni, majd lelép. Konkrétan pénzt sosem adok, csak kifizetem, amit kér. Ha pl egy egyhetes nyaralásról van szó, akkor egy hétig állom mindenét, majd eltűnik az életemből (előre megbeszélve, szóval sosincs szó arró, hogy a másikat meglepetésként éri bármi is). Aztán keresek mást, ő is kihasznál-lelép és így tovább. Ezen "kapcsolataim" 99%-ában szex nem is történik, ritka az olyan nő, aki vágyat tud bennem ébreszteni. Ellenben a kihasználás-lelépés folyamata borzasztóan izgat.
Vágynék komoly partnerre, de nyilván ilyen igényekkel ez kivitelezhetetlen.
Volt már, hogy érdekelt egy nő, de nem tart tovább 3-4 hétnél.
Lényeg, a lényeg, én örülnék egy komoly partnernek, de nem tudom, milyen sorsfordító történésnek kellene bekövetkeznie az életemben, hogy "normális" legyek.
46%-os, fuss át a szövegen újra, a kizárt szót sehol nem látom, vagy bármit, ami konkrétan kifejezné azt.
Tudod, a 99% azt jelenti, hogy van rá esély, de elenyésző esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!