Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyedül vagyok ezzel a fétisse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül vagyok ezzel a fétissel, vággyal?

Figyelt kérdés

Férfias férfi vagyok, izmos, saját vállalkozásom van, egyedülálló. Alapból mindenki "macsónak" néz. Sosem volt gondom a nőkkel az ismerkedés terén.

Azonban a szexualitásom nem mindennapi. Sőt, annak sem lehet nevezni.

Az indít be, ha költhetek egy nőre. Elviszem vásárolni, nyaralni, majd lelép. Konkrétan pénzt sosem adok, csak kifizetem, amit kér. Ha pl egy egyhetes nyaralásról van szó, akkor egy hétig állom mindenét, majd eltűnik az életemből (előre megbeszélve, szóval sosincs szó arró, hogy a másikat meglepetésként éri bármi is). Aztán keresek mást, ő is kihasznál-lelép és így tovább. Ezen "kapcsolataim" 99%-ában szex nem is történik, ritka az olyan nő, aki vágyat tud bennem ébreszteni. Ellenben a kihasználás-lelépés folyamata borzasztóan izgat.

2019. febr. 22. 12:27
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom egyedül vagy e, de az tuti, hogy a mai világban könnyebben találsz erre partnert, mintha lábfétises lennél.
2019. febr. 22. 12:30
 2/19 anonim ***** válasza:
Na, mindjárt írnak a csóró, kényelmes csajszikák egyhetes ingyen ellátásért és hasonlókért.
2019. febr. 22. 12:31
 3/19 A kérdező kommentje:

Nyilvánvalóan voltak erre partnereim és lesznek is, úgy vélem.

Jó, hogy említed a lábfétist, mert pont ezért tettem fel a kérdésem.

Ugyebár a lábfétis iszonyú népszerű. Átlagos, mondhatni.

És az érdekel, hogy csak én vagyok-e ennyire elba**ott, hogy egy olyan fétisem van, ami másoknak nincs.

Lábfétissel még lehet találni komoly partnert, viszont az én ízlésemmel esélyem sincs erre.

2019. febr. 22. 12:34
 4/19 anonim ***** válasza:
31%
Na es mint nagy macsò ùriember,most gondolom akkor hozzád mėltòan frakkban ės fehėringben írkálsz.
2019. febr. 22. 12:35
 5/19 anonim ***** válasza:
Majd szerzek neked egy csòrò,hajlėktalan nôt,hogy kiėlhessd a fėtisedet..Mekkora lába legyen?
2019. febr. 22. 12:37
 6/19 anonim ***** válasza:
35%
Manapság már minden fetisshh, egyedül vagy vele. Egyébként nem értem, ez mitől lenne fetisshh. Kihasználás fetisshh, vagy mi a neve? Neked arra áll, hogy lehúznak majd eltűnnek? Lehet drága lost fetisshh lesz ez. Ne hívjuk már minden mentális sérülést fetisshhnek.
2019. febr. 22. 12:38
 7/19 A kérdező kommentje:
Kedves 46%-os, frakkot nem hordunk napközben, alap öltözködési kódex.
2019. febr. 22. 12:39
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ja,ėn kėrek elnėzėst ,de nem tudom mi a szokás a gazdag,vállalkozòknal,dėlelôtt,akik hülye kėrdėsekkel fáraszták itt az embereket,ahelyett hogy költenėk azt nagyon-nagyon sok pėnzuket..Mennyire vagy gazdag Lacika?
2019. febr. 22. 12:43
 9/19 A kérdező kommentje:

A fárasztás az esetedben nem helytálló.

Ha zavarna a kérdésem, el sem olvastad volna. Amennyiben mégis, kiikszelhetted volna az oldalt.

A viselkedésed egy tipikus emberi magatartás. Az érdeklődésed támadással próbálod álcázni.

2019. febr. 22. 12:45
 10/19 anonim ***** válasza:
16%
Dehogy,csak pròbálok segìteni neked,nehogy a padláson bepenėszedjen a pėnzed.Szòval gyùrsz is?
2019. febr. 22. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!