Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szakitanátok ezért?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szakitanátok ezért?

Figyelt kérdés

Kb három hónapig nem voltam férfival,elkezdtem randizgatni valakivel,akivel eljutottunk a szexig is.

Mivel ki voltam éhezve,így túl nedves voltam és nem sok mindent érzett belőlem a partnerem.

Pedig egyébként,elég szük vagyok,csak arra tudok gondolni,hogy attól volt rég szexeltem,és túlon túl fel voltam izgulva,akaratlanul is.

Na de ez miatt nem akar velem többet találkozni. :)

Volt már valakivel ilyen?

2019. febr. 21. 22:36
1 2
 11/15 Deflohelp ***** válasza:
100%

Nem szakítanék ezért, tudom, hogy a szexbe rengeteg körülmény belejátszik, egyetlen eset nem eset.

Egyébként is szeretek kísérletezgetni.

F

2019. febr. 22. 00:00
 12/15 anonim ***** válasza:

Maskor szexelj massal is mellette es akkor tuti jo leszel az agyban.

Nem szakitanek ilyen miatt.

2019. febr. 22. 04:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Rakjuk rendbe a dolgokat. Attól hogy nedves vagy még lehet érezni a hüvelyt. Inkább nagyon ellazultál, kitágultál. Nem?

Vagy leginkább nem "farka" volt a palinak, csak kukaca, gilisztája😂😂

2019. febr. 22. 05:29
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is ez csak egy kifogás a részéről. Nem meri megmondani neked, h csak egyéjszakás kaland voltál, inkább még téged hibáztat.

Jobb is ilyen pasit messziről elkerűlni.

Sajnálom.

22L

2019. febr. 22. 08:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Biztosan más ok ( is) van a háttérben.
2019. febr. 22. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!