Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szakitanátok ezért?
Kb három hónapig nem voltam férfival,elkezdtem randizgatni valakivel,akivel eljutottunk a szexig is.
Mivel ki voltam éhezve,így túl nedves voltam és nem sok mindent érzett belőlem a partnerem.
Pedig egyébként,elég szük vagyok,csak arra tudok gondolni,hogy attól volt rég szexeltem,és túlon túl fel voltam izgulva,akaratlanul is.
Na de ez miatt nem akar velem többet találkozni. :)
Volt már valakivel ilyen?
Nem szakítanék ezért, tudom, hogy a szexbe rengeteg körülmény belejátszik, egyetlen eset nem eset.
Egyébként is szeretek kísérletezgetni.
F
Maskor szexelj massal is mellette es akkor tuti jo leszel az agyban.
Nem szakitanek ilyen miatt.
Rakjuk rendbe a dolgokat. Attól hogy nedves vagy még lehet érezni a hüvelyt. Inkább nagyon ellazultál, kitágultál. Nem?
Vagy leginkább nem "farka" volt a palinak, csak kukaca, gilisztája😂😂
Szerintem is ez csak egy kifogás a részéről. Nem meri megmondani neked, h csak egyéjszakás kaland voltál, inkább még téged hibáztat.
Jobb is ilyen pasit messziről elkerűlni.
Sajnálom.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!