Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bevállajam a hármast a szeretőm kedveert?
Figyelt kérdés
Egy 41 éves nővel van szexkapcsolatom mar 3 honapja. Heti 3-4 alkalommal felhiv magahoz. Az utobbi egy honapban mar nem hasznalok gumit amiert nagyon halas mert imadja ha benne megyek el. Durva creampie fetise van amugy. En kedvelem a nőt mert okos es intelligens , tele eletemergiaval. Most viszont azt kerte hogy a legjobb haverommal akit azota ismer mint engem, hogy vegyem ra egy harmasra. Az a vágya hogy ket fital pasival szexeljen es a vegen benne menjenek el mindketten. Mondtam neki hogy nem biztos hogy ra tudom venni az egesz dologra a havert, mert megiscsak full spermas lesz minden. En bevallalnam a kedveert azt hiszem. Lehet megbanom?2019. febr. 20. 21:24
11/13 anonim válasza:
Ez egy riherongy. Én kiábrándulnék belőle ha ilyet kérne.
12/13 anonim válasza:
Férfiként nem tartom izgatónak ha egy másik pasi akárcsak meztelenül nézi ahogy szexelek egy nővel. Ha ez a pasi hozzámérne akkor elmenne a kedvem. Az meg hogy a spermájához érjek ..... fújj ... undorító. Ehhez kell egy adag biszex beállítottság.
Amúgy nem nagyon éld bele magad ebbe a kapcsolatba mert a nőnek - aki mellesleg egy büdös ri b a nc - csak egy bio-vibrátor vagy.
13/13 anonim válasza:
Ahhoz kicsit homonak kell lenni hogy egy másik férfival össze melegedj , izzadj és még a spermájába is bele kavarodj. Ha ezt szereted , csináld. Én nem tudnám elképzelni , még látni se a másik farkát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!